Barcelona, 23 Nisan'ı kutladı

Dünya genelinde çocuklara armağan edilen ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı salı günü tüm yurtta törenlerle kutlanırken yurt dışından da anlamlı bir kutlama geldi.

Barcelona, 23 Nisanı kutladı
24 Nisan 2013 Çarşamba 17:30 tarihinde eklendi, 1.074 kez okundu.

 

Dünya genelinde çocuklara armağan edilen ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı salı günü tüm yurtta törenlerle kutlanırken yurt dışından da anlamlı bir kutlama geldi. Dünyaca ünlü futbol takımı Barselona, internet sitesinde 23 Nisan’ı kutlayan bir animasyon yayınladı.
 
 23 Nisan Çocuk Bayramı, tüm yurtta ve yurt dışındaki temsilciliklerde düzenlenen farklı törenlerle kutlandı. Kutlamalar büyük bir coşku ile gerçekleştirilirken yurt dışından da anlamlı bir kutlama geldi. İspanyolların dünyaca ünlü takımı Barcelona resmi internet sitesi www.fcbarselona.com adresinde 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutlayan bir animasyon film yayınladı.
 
Türk Hava Yolları'nın da sponsor olduğu takımlardan biri olan Barselona’nın yayınladığı görüntü "23’üncü günü sizinle birlikte bu önemli günü kutlamak istiyoruz" ifadeleriyle başlıyor ve ardından ulusal çocuk günü kutlu olsun ifadeleriyle devam ediyor.
 
Türk Hava Yolları'na ait uçakla Türkiye’ye gelen futbolcuların çizimlerinin yer aldığı filmde ünlü yıldızların çocuk gibi resim çizmeleri, Barselona ve Türk bayrağı sallamaları ve balonlar uçurmaları yer alıyor.