Batalla'yı kime benzetti?

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yıldız oyuncu Pablo Batalla’yı Messi’ye benzettiğini söyledi.

Batallayı kime benzetti?
27 Nisan 2013 Cumartesi 10:54 tarihinde eklendi.

Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı Hikmet Karaman, Havadis16 Spor gazetesine yaptığı açıklamada, takım olarak iddialı konuma geldikleri zaman transfer dedikodularının çıktığını söyledi.

Batalla’nın karakterini ve tavırlarını Messi’ye benzettiğini de belirten başarılı teknik adam, ’’Ayrı futbol modelleri olabilirler ama karakter olarak aynılar. Çünkü Messi 12-13 yaşlarında Arjantin’i terk edip İspanya’ya ailesi ile birlikte geliyor.’’ Gaziantepspor maçından önce bir menajerin Bursa’ya gelerek Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla’ya ’Rusya’dan sana teklif var’ dediğini ifade eden Karaman, "Tabii ben bunları sonradan öğreniyorum. Hatta çocuğa başka şeyler de teklif etmişler. Batalla adam olduğu ve karakter abidesi olduğu için bunları terslemiş. Kafasını karıştırmaya çalışıyorlar açık ve net. Batalla son derece profesyonel" dedi.
 
"­BATALLA’YI MESSİ’YE BENZETİYORUM"
Batalla’nın karakterini ve tavırlarını Messi’ye benzettiğini belirten başarılı teknik adam, "Ayrı futbol modelleri olabilirler ama karakter olarak aynılar. Çünkü Messi 12-13 yaşlarında Arjantin’i terk edip İspanya’ya ailesi ile birlikte geliyor. O kadar karakterli biriymiş ki, futboldan, antrenmandan başka bir şey düşünmüyormuş. O gün antrenmanı bitirse bile ertesi günün antrenmanı için kendini motive eden bir karaktere sahipmiş. İşte Batalla da tam böyle bir futbolcu. Bu kadar futbolu seven, devamlı topla oynamak isteyen bir futbolcu. Müthiş de bir açıklama yapmış geçenlerde. ‘Beni sevin ama biz bir takımız. Sadece beni değil, bütün takımı alkışlayın’ diye. Müthiş bir mesaj verdi ve ‘Biz bir aileyiz’ diyor" şeklinde konuştu.

İHA