Batman hayranlarını kızdırdılar

Merakla beklenen 'The Dark Knight Rises' hakkında yapılan olumsuz eleştiriler filmin hayranlarını şimdiden kızdırdı.

Batman hayranlarını kızdırdılar
19 Temmuz 2012 Perşembe 13:40 tarihinde eklendi, 1.156 kez okundu.

 

Christopher Nolan’ın Batman üçlemesinin son filmi 'The Dark Knight Rises’ birçok eleştirmen tarafından başyapıt olarak değerlendirildi.

Ancak, The Associated Press’ten Christy Lemire’ın dahil olduğu bir grup eleştirmen filmi olumsuz yönde eleştirdi. Filmin hayranları ise bu olumsuz eleştirilere RottenTomatoes.com adlı siteden tepki gösterdiler.
 
Nolan ise hayranlarının tepkisiyle ilgili ''Sanırım düşündüğümden fazla seviyorlar'' dedi. Nolan,  “Batman 70 senedir insanların hayatlarında ve böyle olmasının bir sebebi var. İnsanların çok ilgisini çekiyor ve hayranlar karakter adına cevap veriyorlar” açıklamasını yaptı.
 
Nolan ve Lucius Fox karakterini canlandıran Morgan Freeman'ın filmin kötü adam Bane’i Cumhuriyetçi aday Mitt Romney’e benzeten Rush Limbaugh’ya cevabı ise sert oldu.
 
Nolan, ''Böyle saçma bir şeye nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Gerçekten verebilecek cevabım yok, duyduğum en tuhaf şey'' açıklamasını yaparken, Freeman da “Hayatımda duyduğum en komik şey. Chris, politikayla alakası olmayan hayali bir senaryo yazdı. Bunu filmi izleyen herkes anlayabilir” dedi.

NTV