Bedava biletler anında tükendi

Pazar günü oynanacak Galatasaray derbisi için Beşiktaş kulubü tarafından dağıtılan bedava biletlere kadın ve çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Bedava biletler anında tükendi
19 Kasım 2011 Cumartesi 13:22 tarihinde eklendi.

 

Pazar günü oynanacak Galatasaray derbisi için Beşiktaş kulubü tarafından dağıtılan bedava biletlere kadın ve çocuklardan yoğun ilgi gördü. Sabahın erken saatlerinden itibaren Fiyapı İnönü Stadı’na gelen taraftarlar saatlerce davetiye biletlerin dağıtılmasını bekledi. Saat 11.00’da dağıtımına başlanan bin 600 bilet kısa sürede tükendi.
 
Derbi maç için Beşiktaş Kulübü tarafından tahsis  edilen bedava biletlere kadın ve çocuk taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinde maçın oynanacağı stada gelen taraftarlar kuyruğa girdi. İlerleyen saatlerde gişeler önünde uzun kuyruklar oluştu. Stad önünde soğukta bekleyen kadın ve çocuk taraftarlar, tezahürat yaparak takımlarına destek verdi. 
 
Biletler saat 11.00’dan itibaren dağıtılmaya başlandı. Kadın ve çocuk taraftarlar için tahsis edilen bin 600 bilet kısa sürede tükendi. Saatler süren bekleyişin ardından biletlerini alan kadın taraftarlar arkadaşlarına göstererek sevinç gösterisinde bulundu. İlk bileti alan Sevda Güngör, ilk talihlinin kendisi olduğunu belirterek, “3 tane bilet aldım. Ailecek geleceğiz, kardeşim, annem ve ben. Çok zor oldu. Saat 10 dediler 11 oldu. Bu tip kararların daha önce verilmesi gerekir. Saat 05.30’dan beri buradayım. Bileti ilk almamı da zaten buna borçluyum.” dedi.
 
Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini kadın ve çocuk taraftarlar, Galatasaray seyircisi için ayrılan tribünde izleyecek. 4 büyük kulübün kendi aralarında aldığı 'deplasmana taraftar götürmeme' kararı sonrasında, sarı-kırmızılı taraftarlar için daha önceden ayrılan tribün, yönetim kurulunun aldığı kararla daha fazla sayıda kadın ve çocuk taraftarının maça gelebilmesi amacıyla tahsis edildi.