Beko Basketbol Ligi’nde 25. hafta programı

Beko Basketbol Ligi’nde 25. hafta, 6 Nisan Cumartesi günü oynanacak TED Ankara Kolejliler – Olin Edirne ve Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi – Banvit karşılaşmalarıyla başlayacak.

Beko Basketbol Liginde 25. hafta programı
03 Nisan 2013 Çarşamba 12:51 tarihinde eklendi.

 

Ligde 6 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da TOBB Spor Salonu’nda TED Ankara Kolejliler – Olin Edirne ve Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda da Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi – Banvit karşılaşmaları oynanacak.
 
Lig TV 3’ten yayınlanacak ve Atatürk Spor Salonu’nda saat 17.00’de başlayacak olan mücadelede Tofaş – Galatasaray Medical Park karşılaşması oynanacak. Saat 17.30’da Erdemir Spor Salonu’nda Erdemir – Türk Telekom ve 18.00’de de Karşıyaka Spor Salonu’nda Pınar Karşıyaka – Antalya Büyükşehir Belediyesi mücadelesi başlayacak.
 
7 Nisan Pazar günü oynanacak tek karşılaşmada Fenerbahçe Ülker ile Hacettepe Üniversitesi, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da karşılaşacak ve bu mücadele Lig TV 3’ten canlı olarak yayınlanacak.
 
Haftanın son maçı ise 8 Nisan Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Beşiktaş ile Aliağa Petkim arasında oynanacak. Bu mücadele de Lig TV 3’ten naklen ekranlara gelecek.
 
Beko Basketbol Ligi’nde bu hafta Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Anadolu Efes arasında oynanacak olan karşılaşma, Lacivert Beyazlı ekibin Avrupa kupası maçı nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendi.
 
Haftanın detaylı programı ise şu şekilde;
 
6 Nisan Cumartesi
 
16.00 TED Ankara Kolejliler – Olin Edirne (TOBB S.S.)
 
16.00 Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi – Banvit (Karataş Şahinbey S.S.)
 
17.00 Tofaş – Galatasaray Medical Park (Atatürk S.S.) Lig TV 3
 
17.30 Erdemir – Türk Telekom (Erdemir S.S.)
 
18.00 Pınar Karşıyaka – Antalya Büyükşehir Belediyesi (Karşıyaka S.S.)
 
7 Nisan Pazar
 
17.30 Fenerbahçe Ülker – Hacettepe Üniversitesi (Fenerbahçe Ülker Arena) Lig TV 3
 
8 Nisan Pazartesi
 
18.00 Beşiktaş – Aliağa Petkim (Abdi İpekçi S.S.) Lig TV 3

CİHAN