Belhanda’ya Uyarı Geldi!

Son zamanlarda zayıf performansı ile dikkat çeken ve bu konuda eleştirilen Belhanda ile ilgili kendini toparlaması ve daha dikkatli olması gerektiği ile ilgili ağır eleştiriler gelmeye devam ediyor. Faslı oyuncuya son eleştiri hatta ağır bir uyarı da teknik adam Igor Tudor’dan geldi!

Belhandaya Uyarı Geldi!
13 Aralık 2017 Çarşamba 14:47 tarihinde eklendi.

Son zamanlarda zayıf performansı ile dikkat çeken ve bu konuda eleştirilen Belhanda ile ilgili kendini toparlaması ve daha dikkatli olması gerektiği ile ilgili ağır eleştiriler gelmeye devam ediyor. Faslı oyuncuya son eleştiri hatta ağır bir uyarı da teknik adam Igor Tudor’dan geldi!


Belhanda’nın son zamanlarda performansının düştüğünün farkında olan teknik direktör, kısa bir zaman önce Belhanda’dan daha çok verim almak amacıyla sistem değişikliğine gideceğini belirtti. Böylece hem Faslı oyuncunun istediği olacak hem de teknik direktör Tudor’un planladığı sistem değişikliği sayesinde hem Belhanda’dan hem de diğer oyunculardan daha yüksek verim alınmış olunacak.


Seferberlik İlan Edildi!
 

Son günlerde performans düşüklüğü yaşayan oyuncu Younes Belhanda için Galatasaray spor kulübünde adeta seferberlik ilan edildi. Oyuncudan maksimum derecede verim almak isteyen teknik direktör, sistem değişikliğine giderek bu sorunu çözmeyi planlıyor. Kesin olmayan kaynaklardan edinilen bilgiye göre teknik direktörün aklındaki fikir ya da uygulamak istediği sistem değişikliğine gitmek. Buna göre Hırvat hoca Igor Tudor, Akhisar maçında 4-3-3 dizilişi ile takımı sahaya çıkarması bekleniyor.
 

Ofansif Beklentilerde Azalma Bekleniyor

 

Teknik direktör Tudor’un planladığı ve hem Faslı oyuncunun hem de diğer oyuncuların performanslarını arttırmaya yönelik olan sistem değişikliğinden Tudor, Faslı oyuncuyu 10 numara değil 8 numara olarak kullanmayı planlıyor. Bu sisteme göre  Belhanda’dan ofansif anlamda beklentiler azaltılmış olacak. Benzer şekilde geçen haftalarda Belhanda Fransa’da verdiği bir röportajda eskisi kadar iyi ve yetenekli olmadığını ve 8  numarada çok daha verimli olacağını açıklamıştı. 
 

Faslı futbolcu Younes Bellanda’nın  10 değil 8 numarada kullanılacak olması ofansif anlamda beklentilerin azaltılması anlamına geliyor olsa da oyuncunun performansının arttırılması anlamında  çok daha iyi sonuçlar alınacağı bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.
 

Özellikle son Beşiktaş mağlubiyetinden sonra sık sık uyarılar almaya başlayan Galatasaraylı futbolcuların motivasyonlarının toplanması ve önlerindeki 3 maçta daha iyi oynamaları kritik toplantılar gerçekleştiriliyor. Çoğu zaman uyarı şeklinde olan bu toplantılarda şampiyonluk yolundaki en ufak bir yenilginin bile kabul edilemeyeceği ile Galatasaray’ın önündeki 3 maçta da kazanmak amacıyla sahaya kazanmak için çıkması gerekiyor. Süper Lig maçlarına açılan en yüksek oranları en iyi bahis sitesi betboo ve youwin siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde etmeye hemen başlayabilirsiniz