"Beni bitirme"

Batuhan, “Bana şans ver” dedi, “Kupada gol atarak bir üst tura çıkmaya katkı sağladım. Camiaya borcum var. Devre arasında gönderileceksem bile arkamda gurur duyacağım işler yapmak istiyorum” diye konuştu

Beni bitirme
12 Aralık 2012 Çarşamba 09:35 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ile Batuhan Karadeniz, kendi aralarında baba-oğul gibi konuştu, genç futbolcu hocasından biraz daha forma istedi. Batuhan’ın, deneyimli hocaya, “Bana şans ver ve beni bitirme” dediği öğrenildi.
 
Eskişehirspor’dan kiralık geldiği andan itibaren performansı beklenenin altında kalan genç oyuncu, Samet hoca ile yaptığı konuşmada, “Beşiktaş’ın alt yapısında yetiştim. Bu camianın bende çok büyük emekleri var ve bu borcumu ödemek istiyorum. Kupada gol atarak takımın bir üst tura çıkmasında katkı sağladığım için çok mutluyum. Eğer buradan devre arası veya sezon sonunda gönderileceksem borcumu ödeyerek gitmek istiyorum. Bu nedenle kalan haftalarda az da olsa şans bulmak istiyorum. En azından gitmeden önce arkamda gurur duyabileceğim işler yapmak istiyorum” dediği ortaya çıktı. Genç öğrencisinin bu konuşması nedeniyle memnuniyet duyan Samet Aybaba ise Batuhan’a çalışması halinde sürekli şans bulabileceğini söylediği bildirildi.
 
İki takım talip
Öte yandan devre arasında takımdan ayrılması gündeme gelen Batuhan Karadeniz için Mersin İdman Yurdu ile Akhisar Belediyespor’un, Eskişehirspor ile temasta bulunduğu belirtildi. Yeni sezonda Batuhan’ı kadrolarında görmek isteyen bu iki kulübün genç oyuncuyla ilgili Beşiktaş’taki gelişmeleri sürekli takip ettikleri vurgulandı.
 
Antalya’da zorlu maç
 
Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. tur maçlarına bugün üç maçla devam edilecek. Günün en zorlu maçı, 18.00’de Medical Park Antalyaspor-Beşiktaş arasında oynanacak, maçı Tolga Özkalfa yönetecek. Fenerbahçe ise Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Göztepe’yi ağırlayacak. Hakemliğini Mustafa İlker Coşkun’un yapacağı müsabaka 20.30’da başlayacak. Gençlerbirliği ise 15.30’da Mersin İdman Yurdu’nu ağırlayacak. Maç Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.