Berbatov’da sıcak gelişme

Johan Elmander’in Galatasaray’a çağırdığı Bulgar golcü sezon sonu M.United’dan ayrılacağını açıkladı

Berbatovda sıcak gelişme
21 Mart 2012 Çarşamba 09:31 tarihinde eklendi, 1.396 kez okundu.

 

Manchester United’la sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Bulgar golcü Dimitar Berbatov’un, Galatasaray’ın yakın takibinde olduğu belirlendi.
 
Cim-Bom’un İsveçli golcüsü Johan Elmander’in gelecek sezon için sarı-kırmızılı takıma davet ettiği Berbatov sezon sonunda İngiliz kulübünden ayrılacağını söyledi. İngiltere’nin saygın gazetelerinden The Independent’a konuşan Bulgar futbolcunun menajeri Emil Danchev de 31 yaşındaki dünyaca ünlü forvetin Manchester United’la yollarını kesin olarak ayıracağını ifade etti.
 
Danchev, “United’ın değişen oyun tarzında Berbatov’a yer yok. Alex Ferguson ile yaptığım görüşmelerde Berbatov’un gidişine engel olmayacaklarının ve yardımcı olacaklarının garantisini aldım. Berbatov seneye İngiltere dışında bir ülkede oynayacak” diye konuştu.
 
Ayrılma isteğini doğrulayan Bulgar yıldız, “Para kazanıyorum ancak oynamadan kazanıyorum. Bu durum beni rahatsız ediyor. Artık kariyerimdeki son yıllarıma girdim. Bu yüzden futbol oynayabileceğim bir kulübe gitmek istiyorum” dedi.
 
Manchester United, Tottenham’dan kadrosuna kattığı Berbatov için 2008 yılında 30.7 milyon pound bonservis bedeli ödemişti. Deneyimli forvetin, M.United formasıyla Premier Lig’de 48 golü bulunuyor.