Beşiktaş için ağır ifadeler

İspanya'nın Cope radyosundaki bir skeçte, Alman hocayı canlandıran taklitçi ile programın sunucusu, Beşiktaş için ağır ifadeler kullandı, futbolcular da yerden yere vuruldu

Beşiktaş için ağır ifadeler
23 Mart 2011 Çarşamba 08:32 tarihinde eklendi, 1.351 kez okundu.

İspanya'da yayın yapan Cope radyosunun en çok dinlenen spor programlarından biri olan La Atalaya'da, Beşiktaş ile Schuster'in durumu masaya yatırıldı.

Schuster'in taklidi yapılarak gerçekleşen programda başkan ve futbolcuları yerden yere vuruldu, Türkiye'deki transferlerin nasıl yapıldığına dikkat çekildi. Programda Alman hocanın taklidini yapan kişi, Beşiktaş'tan istifa ettiğini, çünkü takımın maç kazanacak hali bulunmadığını belirtti. Bunun nedeni olarak da futbolcuları işaret eden taklitçi, onların birer utanmaz olduğunu söyledi.
 
Program sunucusunun, "Takımı sen bu hale getirmedin mi?" sorusu karşısında Schuster'in yerine geçen kişi, "Hayır. Benim Türkiye aşkım, kasamı doldurmak içindi. Paramı kazandım, istifamı verdim. Takım b.ktan bir vaziyetteydi. Bu futbolcularla bir yere gidilmez dedim"ifadesini kullandı.
 
Diyaloglar şöyle: 
 
Sunucu: Sen mi ayrıldın yoksa onlar mı seni kovdu ?
SCHUSTER: Bu durum yüzde 50-50. Ben onlara bu futbolcularla bir yere gitmemiz imkansız dedim. Çünkü antrenmana sabah saat 10.00'da tesislerde başlıyorduk, gece 10.00'da ise diskotekte bitiriyorduk. Onlar da buna hak verdiler. İstifamı kabul ettiler.
Sunucu: Durum böyle olunca, kontrolü elinden kaçırdın öyleyse.
SCHUSTER: Evet. Çünkü onlar antrenmanı diskotekte yapmak istiyorlardı. Beni de davet ediyorlardı. Diskotek için yaşlıyım deyince ipler koptu.
Sunucu: İstanbul'da bir diskotek var. Sanırım ismi Re.n.. Orayı da sık ziyaret ettiğiniz haberleri geldi. İçkiye başlamadan önce size mevsimine göre meyve tabakları getiriyorlarmış.
SCHUSTER: Liverpool'un bir kalecisi var. Onun da ismi Re.n.'.dı. Ben, Real Madrid’de yeterince saçmalık yaptım zaten. Bir de Re.n.'da aynı hataları yapmak istemiyordum. Bunu futbolcularıma anlattım, ama beni dinlemediler. O diskotekte futbolcular sadece meyve yemiyordu. Başka ikramları da vardı.
Sunucu: Şimdi ne yapmak istiyorsunuz?
SCHUSTER: Her zamanki gibi, beni bundan sonra hangi şaşkının takımın başına getireceğini bekleyeceğim. (Gülüşmeler)
Sunucu: Gerçekten çok açık ve net konuştunuz.
SCHUSTER: Gerçekleri konuşalım. Futbolda iyi olduğunu sanan çok sayıda saf vardır. Ayrıca transfer edecek safların olduğunu da görürsünüz. Paramı aldım ve bir sene yine takım çalıştırmasam sorun olmaz. Yine birileri 'Schuster, Schuster' diye çağırır, beni takımın başına getirir. Siz medya mensupları da buna çanak tutarsınız.
 
Konuşma kaydının bulunduğu link: http://www.ivoox.com/atalaya-llamada-indiscreta-bernard-schuster-audios-mp3_rf_576748_1.html

Milliyet