"Beşiktaş kazanmayı hak etti"

Tromsö Teknik Direktörü Agnar Christensen, Beşiktaş'ın iyi oynadığını ve kazanmayı hak ettiğini söyledi.

Beşiktaş kazanmayı hak etti
30 Ağustos 2013 Cuma 00:01 tarihinde eklendi.


UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Beşiktaş'a 2 - 0 mağlup olan Tromsö'de teknik direktör Agnar Christensen, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Agnar Christensen, güzel maç olduğunu belirterek, "Beşiktaş iyi oynadı ve kazanmayı hak etti. Bizim bütün çabamız son 15 dakikadaydı. 3 büyük şans elde ettik; ancak istediğimiz son vuruşları yapamadık. 2 - 0'dan da oyunu çevirmek zordu. Öğrencilerim iyi savaştı, onları tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Geçen hafta oynanan maçın ardından, 'Türkleri yenmek bizi mutlu ediyor' açıklamasının Beşiktaşlı futbolcuları tetiklediği yönündeki bir soruya ise Agnar, "Beşiktaşlı futbolcuları tetiklediyse bu güzel bir şey." karşılığını verdi.

CAS'ın yarın Beşiktaş'ın cezasını onamasıyla ilgili durumun kendilerini etkileyip etkilemediği yönündeki başka bir soruya ise Norveçli teknik adam, şu cevabı verdi: "CAS'tan gelecek bir sonucun bizi etkileyeceğini düşünmedik. Biz oyuna hazırlandık. Tek odaklandığımız nokta maçtı. Hedefimiz iyi oynamak ve sonucu etkilemekti." 


CİHAN