Beşiktaş-Leipzig Karşılaşması için Son Saatler

Uefa Şampiyonlar Liginde ilk defa maçlar bitmeden gruplardan çıkan Beşiktaş, Şampiyonlar ligi G grubu maçlarından son maç olan Leipzig-Beşiktaş karşılaşması için Almanya’ya konuk oluyor.

Beşiktaş-Leipzig Karşılaşması için Son Saatler
13 Aralık 2017 Çarşamba 14:28 tarihinde eklendi.

Uefa Şampiyonlar Liginde ilk defa maçlar bitmeden gruplardan çıkan Beşiktaş, Şampiyonlar ligi G grubu maçlarından son maç olan Leipzig-Beşiktaş karşılaşması için Almanya’ya konuk oluyor.


Alman takım Leibzig’in ev sahipliği yapacağı karşılaşmada takımların kadroları neredeyse belli oldu. Her ne kadar Şenol Güneş’ten ilk 11’de değişikliğe gitmesi ve uzun zamandır oynamayan futbolculara öncelik göstermesi beklense de kadro belirlendi.


Almanya’nın Leibzig şehrinde gerçekleşecek olan karşılaşma Red Bull Arena’da saat 22.45’te başlayacak. Formalite olarak oynanacak olan maçı Macaristan Futbol Federasyonundan Victo Kassai yönetecekken hakem yardımcılıklarını ise György Ring ve Vencel Toth yapacak.
 

Rehavete Kapılmayın Uyarısı
 

Üst üste aldığı galibiyetler ile güzel günler geçiren Beşiktaşlı futbolculara Şenol Güneş’ten motivasyon da içerek bir uyarı geldi! Teknik adam Güneş, Şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı garanti altına almış olmanın rahatlığı ile rehavete kapılıp da bunun rahatlığını yaşamamaları gerektiğini futbolculara açıklayarak daha fazla ve disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Öte yandan her ne kadar 6 Aralık 2017 tarihinde Almanya’da gerçekleşecek olan Leibzig karşılaşmasının formalite olarak görülmemesi ve güzel bir oyun çıkarılması için motivasyon içerikli konuşmalar yapıldığı da alınan duyumlar arasında.
 

Leibzig ve Beşiktaş Kadrolarında Kimler Var?
 

6 Aralık 2017 tarihinde 22.45’te gerçekleşecek olan karşılaşmada muhtemel kadrolar belli. Hala değişme ihtimali olan BeşiktaşKadrosu; Tolga, Adriano, Mitroviç, Tosic, Caner, Medel, Oğurzhan, Talisca, Orkan ve Negredo gibi oyunculardan oluşuyor. Tolgay ve Caner ise 5 maçta ikişer kez sarı kart gördüklerinden kart cezası sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu eğer Leibzig maçında sarı kart görürlerse bir üst turdaki ilk maçta cezalı olacaklar.
 

Leibzig kanadının muhtemel kadrosu ise şu şekilde: Gulacsi, Kolstermann, Ilsanker, Orban, Halstenberg, Kampl, Demme, Keita, Bruma, Poulsen, ve Wener.
 

Her iki takım içinde kadro muhtemel olmakla birlikte değişiklikler yaşanabilir. Özellikle Beşiktaş tarafında Şenol Güneş’in uzun zamandır maça çıkmayan oyunculara fırsat vermesi ve bir rotasyona gitmesi beklentiler arasında yer alıyor. Hücuma Cenk ve Lens gibi oyuncuları alabilecek olan teknik adam kadroyu değiştirmeden de sahaya çıkabilir. Şampiyonlar ligi maçlarına açılan en yüksek oranları trbet hizmeti veren sitelerde ve canlı bahis sitesi supertotobet üzerinde bulabilirsiniz.