"Beşiktaş maçıyla iyi bir reaksiyon göstereceğiz"

Galatasaraylı Riera ve Umut Bulut, Kasımpaşa mağlubiyetini unutarak Beşiktaş maçında iyi reaksiyon göstermek istediklerini söyledi.

18 Ocak 2013 Cuma 22:59 tarihinde eklendi.

 

Sarı-kırmızılı takımın deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Riera, maçın genelinde fena oynamadıklarını belirterek, "Sahada iyi olan takım olarak biz vardık. 1-0 öne geçtikten sonra biraz daha akıllı olabilirdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Rakip girdiği pozisyonları iyi değerlendirdirdi. Bu maçı bir kenara bırakıp artık Beşiktaş ile oynayacağımız derbi maçı düşünmeliyiz. Önemli maçlara büyük takımlar iyi reaksiyon gösterirler." dedi.
 
Basın toplantısında yer alan Umut Bulut da devre arası çalışmalarına iyi hazırlandıklarını ve ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini fakat bunu gerçekleştiremediklerini ifade etti. Golcü oyuncu, "Maçta öne geçen taraf bizdik. Skoru koruyabilirdik. Bize yakışmayan bir puan kaybı yaşadık. Beşiktaş maçını kazanıp tekrar galibiyet serisine başlamak istiyoruz." diye konuştu.

CİHAN