Beşiktaş'a Kasımpaşa yolu göründü

Beşiktaş Kulübü, uzun bir arayışın ardından 2013-2014 futbol sezonunda maçlarını oynayacağı stadı belirledi.

Beşiktaşa Kasımpaşa yolu göründü
14 Temmuz 2013 Pazar 18:57 tarihinde eklendi, 1.073 kez okundu.
Yeniden yapılacak Beşiktaş İnönü Stadı'nın yıkım işlemleri sürerken, siyah beyazlı takımın gelecek sezon maçlarını nerede oynayacağı konusu netleşiyor.
 
Yaklaşık altı aydır gündemde olan geçici stat konusu ile ilgili bugüne kadar farklı gelişmeler yaşandı. Beşiktaş Kulübü son olarak bir hafta Türk Telekom Arena, bir hafta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynama planı yapmış, ancak Fenerbahçe ve Galatasaray'dan çelişkili açıklamalar yapılmaya başlanınca bu plan rafa kaldırılmıştı.
 
SON ONAY BAŞKAN ORMAN'DAN GELECEK
 
Siyah beyazlı yetkililer gündemde olan Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı için, 12 Temmuz Cuma günü Kasımpaşa Kulübü yetkilileri ile masaya oturdu. Yapılan görüşmeler sonrası Kasımpaşa kulübü, gelecek sezon Beşiktaş'ın maçlarını kendi statlarında oynama teklifini kabul etti. Siyah beyazlı kulübün yetkililerinin, Kasımpaşa ile yapılan ön görüşmenin detaylarını yarın Başkan Orman'a sunacakları belirtildi. Son olarak Fikret Orman'ın da onay vermesi halinde Siyah Beyazlı kulüp 2013-2014 sezonunda maçlarını 14 bin 234 kapasiteli Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacaklarını resmi olarak açıklayacak. 
 
BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ İLK OLARAK 12 BİN 500 KOMBİNE BİLET SATMAYI PLANLIYOR
 
Beşiktaş yönetimi yaptığı planlamada derbi ve UEFA'nın verdiği cezanın kalkması halinde Avrupa Kupası maçları ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Siyah Beyazlı yöneticiler, 14 bin 234 kapasiteli Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda rakip takım seyircilerine ayrılacak ve güvenlik güçlerine bırakılacak yerler sonrası kalacak yaklaşık 12 bin 500 koltuğu kombine olarak satmayı planlıyor. Olimpiyat Stadı'ndaki derbi ve Avrupa maçlarında da bilet satışından ek gelir elde edecek olan yönetim kurulu, Başkan Orman'ın onayı sonrası çalışmalara başlayacak.

DHA