Beşiktaş'a Marsilya çelmesi

Geçen sezonun şampiyonu, transferde her gün yeni engellerle karşılaşıyor.

Beşiktaşa Marsilya çelmesi
01 Temmuz 2017 Cumartesi 19:47 tarihinde eklendi.
Geçen sezonun şampiyonu, transferde her gün yeni engellerle karşılaşıyor.
 
Beşiktaş'ın stoper adaylarından biri olan ve kulübü Sevilla ile bonservis pazarlığı yapılan Adil Rami için Fransızlar ve İngilizler devrede.
 
Şenol Güneş'in istediği isimlerden biri olan Fransız stoper için Sevilla ile yaptığı görüşmelerde bir hayli mesafe kaydeden Siyah Beyazlılar bitirme aşamasına geldikleri bu transferde Marsilya engeli ile karşılaştılar. Fransız stoperin Beşiktaş'ın sunduğu şartlara yakın rakamlara çıkan Marsilya'nın teklifine daha olumlu yaklaştığını ve kısa bir süre içinde imza atabileceğini belirten Lequipe gazetesi, İngiliz Crystal Palace'ın da Rami'yi istediğini yazdı. Haberde Adil Rami'nin bir kaç gün içinde kesin kararını açıklayacağı ifade edildi.
 
ABOUBAKAR İÇİN DE DEVREDE 
 
Marsilya'nın Beşiktaş'a çelme takma girişimi sadece Rami ile sınırlı değil. Beşiktaş'ın transferde öncelik verdiği ve kalması için tüm şartları zorladığı Aboubakar için de yine Marsilya'nın devrede olduğu Fransız basınından gelen bir diğer iddia. Fransız basını ve özellikle Marsilya medyası Kamerunlu golcünün Marsilya'nın transfer listesine girdiğini ve bu haftadan itibaren Aboubakar'ı almak için girişimlere başlayacağını duyurdu.
 
Fransız medyası teknik direktör Rudi Garcia'nın Aboubakar'ın transferine onay verdiğini belirtirken, Beşiktaş ise bu hafta Lorient ve Porto ile bir kez daha masaya oturacak ve Kamerunlu golcüyü takımda tutmaya çalışacak.
 
Pepe, Beşiktaş için İstanbul'a geliyor
 
İspanyolların ünlü gazetesi Marca'nın son dakika olarak yaptığı habere göre Portekizli yıldız Pepe, Beşiktaş ile transfer görüşmesi yapmak için önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecek.
 
Fransız ve İspanyol basınında geçen hafta başından beri Pepe'nin Paris Saint Germain ile anlaştığı haberlerinin ardından Marca gazetesinden farklı bir iddia geldi. 
 
PSG için Sağlık kontröllünden geçen Pepe'nin Fransız temsilcisi ile anlaşmadığını belirten Marca, yıldız ismin önümüzdeki hafta İstanbul'a gideceğini duyurdu. Pepe için Beşiktaş'tan başka bir seçenek olmadığını belirten gazete, "Pepe Beşiktaş'a yakın' manşetini attı.