Beşiktaş'ın son bombası

Beşiktaş yönetimi Real Madrid ile yolları ayrılan Togolu oyuncuyu ikna ederse, kulübü Manchester City ile bonservisi için görüşecek. En kötü ihtimalle Adebayor’a kiralık olarak forma giydirilecek.

Beşiktaşın son bombası
18 Mayıs 2011 Çarşamba 10:11 tarihinde eklendi, 1.109 kez okundu.

 

Yeni sezonda Süper Lig şampiyonluğuna ulaşacak, Ziraat Türkiye Kupası’nı bir kez daha müzesine götürecek ve en önemlisi UEFA Avrupa Ligi’nde finale adını yazdıracak bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Beşiktaş yönetimi Adebayor’un işini bitirmek üzere.
 
Bir büyük yıldızı daha renklerine bağlamak için yollara düşen Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Togolu golcüyü pazarlık masasında ikna etmeleri halinde imza attıracak.
 
Mourinho önerdi
 
Adebayor ismi Beşiktaş adına ilk olarak Başkan Yıldırım Demirören’in İspanya’da Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile yaptığı görüşmede gündeme geldi. Demirören’e, Togolu golcü ile yola devam etmek istemediğini belirten Mourinho yıldız oyuncuyu Beşiktaş’a önerdi ve “Mutlaka alın” dedi.
 
Bu gelişmenin ardından siyah beyazlılar oyuncunun kulübü Manchester City ile temasa geçti. Adebayor ile görüşmek için İngiliz ekibinden izin alan yönetim böylece transfer harekatını başlattı.
 
Atletico Madrid’in starı Diego Forlan ve kiralık olarak siyah beyazlı formayı giyen Valencialı Fernandes’in bonservis ücretlerindeki sorunu çözmek için İspanya’nın yolunu tutan Adalı ve Zülfikaroğlu ikilisinin görüşecekleri Adebayor’u da ikna edip İstanbul’a dönmeleri bekleniyor.
 
City ile 2014’e kadar sözleşmesi olan Adebayor ile el sıkışmaları halinde İngiliz kulübünün yetkilileriyle bir kez daha temasa geçecek olan Adalı ve Zülfikaroğlu ilk etapta Togolu oyuncuyu bonservisiyle almak için nabız yoklayacak. Fiyatın yüksek olması halinde ise Adebayor kiralık olarak yeni sezonda Beşiktaş için ter dökecek.