Beşiktaş'ta durdu, United'da vurdu

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon Manchester United'dan kiraladığı fakat istediği verimi alamadığı Bebe, eski takımına golle döndü.

Beşiktaşta durdu, Unitedda vurdu
22 Temmuz 2012 Pazar 11:31 tarihinde eklendi, 1.030 kez okundu.

 

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun başında Premier Lig devlerinden biri olan Manchester United takımından kiraladığı Bebe eski takımına golle döndü.
 
Portekiz Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlığın ardından geçtiğimiz sezon Süper Final'e kısa bir süre kala siyah beyazlı forma ile buluşan ve bir sezonluk kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeni sezon öncesi kadroda düşünülmeyen Bebe, İskoç teknik adam Sir Alex Ferguson'un yeni sezondaki silahlarından biri olacak gibi görünüyor.
 
Manchester United'ın Ajax Cape Town takımı ile karşı karşıya geldiği mücadelede oyuna 68. dakikada Hernandez'in yerine dahil olan Bebe 90. dakikada attığı golle skoru 1-1'e taşıdı ve takımını yenilgiden kurtardı.
 
SADECE 4 MAÇTA FORMA GİYDİ
 
Bir önceki sezon kendisinden çok şey beklenilen Bebe, sakatlığının geçmesinin ardından Beşiktaş'ta sadece 4 maçta forma giydi. Hiçbir maçta ilk 11'de yer alamayan Portekizli futbolcu bu 4 maçta toplamda 65 dakikada sahada kaldı.
 
(Fotospor)