Beşiktaş'ta mola yok!

Beşiktaş, Tromsö ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı

Beşiktaşta mola yok!
19 Ağustos 2013 Pazartesi 14:23 tarihinde eklendi.

Spor Toto Süper Ligi 2013-2014 sezonu ilk haftasında dün akşam Trabzonspor ile karşılaşan ve sahadan 2-0 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapan siyah-beyazlılarda gözler Avrupa maçına çevrildi. Siyah - beyazlı ekip, Tromsö ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play - off turu ilk maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana dünkü maçta çeşitli bölgelerine darbeler alan Almeida ağrıları olması sebebiyle katılamadı. Ayak bileğine aldığı darbe sonrası burkulma nedeniyle MR'ı çekilecek olan Mustafa Pektemek ile, sağ kalçasında yumuşak doku zedelenmesi meydana gelen Cenk Gönen de çalışmada yer almadı.

Tedavilerine devam edilen ve bireysel çalışmalar yapan Holosko, Uğur Boral ve Ömer Şişmanoğlu da gerçekleştirilen antrenmanda bulunmadı. Teknik Direktör Slaven Bilic'in yönetimindeki dinlenme ve taktik idmanında Eneramo takımla birlikte çalıştı.

Antrenman ise takım halinde ısınma koşuları ile başladı. Koşuların ardından dünkü maçta oynayan futbolcular açma germe hareketleri yaptıktan sonra çalışmayı tamamladı. Diğer oyuncular ise 5'e 2 ve pas çalışmalarının ardından, dar alanda tek pas ve kontrollü pas çalışmaları yaptı. İdman yarım sahada çift kale maçla tamamlandı.

Siyah-beyazlılar hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.


CİHAN