Beşiktaş'ta Thomas Schaaf sesleri

Beşiktaş'ta Samet Aybaba ile yolların ayrılmasının ardından başlayan teknik direktör arayışları sürüyor.

Beşiktaşta Thomas Schaaf sesleri
04 Haziran 2013 Salı 16:32 tarihinde eklendi.
Yaklaşık 15 gündür yabancı teknik adamlar ile yapılan görüşmeler sonrası Siyah Beyazlı futbol komitesi 4 isim üzerinde yoğunlaşmıştı. 
 
Bir hafta içinde netleşmesi beklenen teknik direktör konusunda öne çıkan isim ise Thomas Schaaf oldu. Werder Bremen ile yeni sözleşme imzalamayan ve başka bir kulüp ile de mukavele yapmayan 52 yaşındaki Alman teknik adam ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi. 
 
Schaaf konusunda son kararın 10 gün önce transfer çalışmarı için Güney Amerika'ya giden ve bugün İstanbul'a dönen Futbol Direktörü Önder Özen ile başkan Orman'ın arasında yapılacak görüşme sonrası verileceği kaydedildi. 1999 yılından bu yana Werder Bremen'de teknik direktör olarak görev yapan Thomas Schaaf, teknik adamlık kariyerinde başka bir takımı çalıştırmadı. 52 yaşındaki Alman teknik adam 1978-1995 yılları arasındaki aktif futbolculuk yaşantısında da sadece Werder Bremen formasını terletti.
 
ÖZEN HAZIRLADIĞI RAPORU BAŞKAN ORMAN'A SUNACAK
 
Ayrıca Başkan Orman ve Özen arasında yapılacak görüşmede Önder Özen'in yaptığı araştırmalar sonucu hazırladığı raporun da masaya yatırılacağı kaydedildi. Özen'in alınması yönünde bilgi vereceği isimler için futbol komitesinin önümüzdeki günlerde oyuncuların menajerleri ve kulüpleri ile temasa geçlemeleri bekleniyor.

DHA