Beşiktaş'tan ayrıldı işsiz kaldı

Beşiktaş'tan istifa ederek ayrılan Alman teknik adamın yeşil sahalardan uzak kaldığı gün sayısı 640'a ulaştı.

Beşiktaştan ayrıldı işsiz kaldı
15 Aralık 2012 Cumartesi 11:59 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş'ta 2010-11 sezonu öncesi büyük umutlarla takımın başına getirilen, ancak arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından "Başarısız olduğum bir takımda kalmak istemiyorum" diyerek görevinden istifa eden Bernd Schuster, iki yıla yakın bir süredir işsiz...
 
Siyah-beyazlılar'dan 15 Mart 2011'de ayrılan Alman teknik adam, istifasını verdiği dönemden bu yana 640 gün geçmesine rağmen hala kendisine çalıştıracak bir takım bulamadı.
 
Zaman zaman yorumculuk yapan Bernd Schuster, daha önce yaptığı açıklamada Almanya'yı çok özlediğini ve Bundesliga'da görev almak istediğini açıklamıştı.
 
2008 yılında Real Madrid'le şampiyonluk yaşayan Alman teknik adam, 2010-2011 sezonunda Beşiktaş'ın başında çıktığı 31 maçta, 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet almıştı.
 
Bernd Schuster, Türkiye'de bulunduğu süre içinde yaptığı açıklamalarla tepki çekmişti. "Türkiye'de 1960'ların futbolu oynanıyor" eleştirisi hafızalara kazınan Alman teknik adam, kendisini istifaya davet eden taraftarlarla ilgili de "Beğenmeyen stada gelmesin gitsin evine" ifadesini kullanmıştı.
 
(Gazeteport)