Biliç'ten 3-0'lık itiraf

Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Slevan Biliç, "Gerçekçi olmak gerekirse Türkiye’yi 3 farkla yenecek kadar daha iyi değiliz" dedi.

Biliçten 3-0lık itiraf
16 Kasım 2011 Çarşamba 11:45 tarihinde eklendi.

 

Türkiye ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Biliç, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ardından Türkiye’de görev yapmayı düşünüp düşünmediğine yönelik bir soruya "Şu anda sadece Avrupa Şampiyonası’na odaklandım. Fakat Türkiye’nin ilgimi çektiğini birçok kez söylemiştim. Bu ülkenin benim için enteresan ülke olduğunu söylemiştim" yanıtını verdi.
 
Bu akşamki maçta da Türkiye’den daha iyi oynadıklarını düşündüğünü ifade eden Biliç, "Gerçekçi olmak gerekirse Türkiye’yi 3 farkla yenecek kadar daha iyi değiliz. Bütün bu maçların arasında bu akşamki skor benim için en tatlı galibiyettir" diye konuştu.
 
-"İntikam sadece medya için ilginç bir hikayeydi"-

Medyada yer alan, 2008’deki maç için Türkiye’den intikam aldıklarına ilişkin iddialara da değinen Slaven Biliç, "İntikam sadece medya için ilginç hikayedir. Biz Türkiye’yi play-off’ta sadece en iyi rakip olduğu için istemedik.
 
Oyuncularımız Almanya ve İspanya gibi ülkelerde birlikte oynuyorlar ve arkadaşlar" dedi.
 
Biliç, Avrupa Şampiyonluğunu kazanmayı düşündüklerini de belirterek, "Hiç bir takım Avrupa Şampiyonası’na sadece orada bulunmak için gitmez" dedi.