Bir bomba da Beşiktaş'tan!

Sağ bek için arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Veysel Sarı için görüşmelere başladı. Dün futbolcunun menaceriyle bir araya gelen yönetim, oyuncuyla büyük ölçüde anlaşmaya vardı

Bir bomba da Beşiktaştan!
24 Mayıs 2013 Cuma 11:24 tarihinde eklendi.

 

FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Sözleşmesi sona erecek olan Hilbert’le yeniden masaya oturmayı düşünmeyen Beşiktaş, sağ bek konusunda yerli isimlere yöneldi. Veysel Sarı’yı listenin ilk sırasına koyan Beşiktaş, dün oyuncunun menaceriyle kulüp binasında bir araya geldi. Öğle saatlerinde yapılan görüşmede büyük aşama kaydeden taraflar, önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecek. 
 
2009 yılından bu yana Eskişehirspor forması giyen Veysel Sarı, geçtiğimiz sezon öncesinde kulübüyle sorunlar yaşamış ve İstanbul’da oynamak istediğini belirtmişti. Ancak Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Sarı’nın gitmesine izin vermemişti. Kulübünden alacakları olan Veysel, Beşiktaş’ın teklifine sıcak bakıyor.
 
Önümüzdeki hafta bitecek
 
Oyuncunun menaceriyle görüşen Beşiktaş, önümüzdeki hafta da Eskişehir kulübüyle bir görüşme yapacak. Yöneticiler, Eskişehirspor’la temasa geçerken, bu transferin 10 gün içerisinde bitmesi ve Veysel’in de Beşiktaş’a imza atması bekleniyor. Veysel’i kadroya katmak isteyen Beşiktaş’ta diğer hedefler ise Tolga Zengin ve Çağlar Birinci.
 
Orman, Trabzon’a gidiyor
 
Beşiktaş’taki kaleci sorununu çözmek isteyen Fikret Orman, Tolga Zengin’i transfer etmek için Trabzon’a gidecek. Bordo-Mavili kulüpteki kongreyi bekleyen Beşiktaş Başkanı, seçilecek olan başkanla bizzat görüşerek bu transferi bitirmeye çalışacak. Onur’un yükselen performansıyla eldivenleri devreden Onur Kıvrak, her ne kadar Trabzonspor’dan ayrılmak istemese de birinci kaleci olmak istiyor. Veysel Sarı ve Tolga Zengin transferleriyle savunmayı güçlendirmek isteyen Kartal’da diğer hedef ise sol bek. Gençlerbirliği’nden Tosiç’i gündemine alan Siyah-Beyazlılar, bu oyuncunun maliyetinin çok yüksek olması nedeniyle Galatasaray’la sözleşmesi sona erecek olan Çağlar Birinci’yi gündemine aldı.