Bobo Lizbon yolunda!

Portekiz basınına göre Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo, Sporting Lizbon'a çok yakın. Cumartesi günü yapılacak kongrede Godinho Lopes başkan seçilirse Bobo önümüzdeki sezon Lizbon forması giyecek.

Bobo Lizbon yolunda!
24 Mart 2011 Perşembe 20:15 tarihinde eklendi, 1.044 kez okundu.

 

Bu sezon ligde attığı 8 golle Beşiktaş'ın en çok gol atan oyuncusu olmasına rağmen, istikrarsız performansıyla eleştirilen Bobo'nun taliplerine bir yenisi daha eklendi.
 
Sporting Lizbon'da cumartesi günü yapılacak başkanlık seçiminde adaylardan biri olan Godinho Lopes, seçim kozları arasında Bobo'yu da gösterdi. Portekiz'in en yüksek tirajlı gazetesi "Record", Lopes'in Bobo ve Kopenhag'ın sol beki Oscar Wendt ile kesin anlaşmaya vardığını yazdı.
 
Lopes'in seçimden galip çıkması halinde Bobo ve Wendt'in Lizbon'a geleceği belirtilirken, Braga'lı Rodriguez'le birlikte Alvalade Stadı'nda bir imza töreni düzenleneceği de iddialar arasında yer aldı.
 
Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda biten Bobo için bonservis bedeli ödenmeyeceği, Lopes'in listesinde bir başka Beşiktaşlı Hugo Almeida'nın da yer aldığı vurgulandı.
 
Bununla birlikte Portekiz basınında bu 2 transferle Lopes'in seçimdeki rakipleri Duque ve Freire karşısında şansını artıracağı yorumları da yapıldı.