Boluspor 3-1 Çaykur Rizespor

Çaykur Rizespor, hazırlık karşılaşmasında PTT 1'inci Lig takımı Boluspor'a 3-1 yenildi.

13 Temmuz 2013 Cumartesi 19:59 tarihinde eklendi.

Spor Toto Süper Ligin yeni takımı Çaykur Rizespor, Bolu kampının son gününde PTT 1'inci Lig takımlarından Boluspor ile bu akşam hazırlık karşılaşması yaptı.

Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmada her iki takımda ideal onbirleri ile başladı. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor'un Ali Güzeldal'ın ayağından frikikten bulduğu golle 1-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, genç futbolculara şans tanıdı. Boluspor ikinci yarıda Emrah'ın golüyle skoru 2-0'a getirdi. Çaykur Rizespor'un tecrübeli futbolcusu Cernat penaltıdan attığı golle skoru 2-1'e taşıdı.

Karşılaşmanın son dakikasında Bolusporlu Emrah skoru 3-1'e getiren golü attı. Karşılaşma 3-1 Boluspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Hazırlık maçında eksiklerini gördüklerini söyleyen Rıza Çalımbay, "İlk etap kampımızı hazırlık maçıyla tamamladık.

Bizim için skorun önemi yok. Eksiklerimizi gördük. Yurtdışı kampında yapacağımız hazırlık karşılaşmaları ile lige en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.


DHA