Bombayı Kuyt patlattı

"Van der Vaart ile dostluğumuz var. Hamburg'a ben gidemem ama o Türkiye'ye gelirse bundan mutlu olurum"

Bombayı Kuyt patlattı
19 Ocak 2013 Cumartesi 16:36 tarihinde eklendi, 1.194 kez okundu.

 

Hafta başında iki bomba patlayabilir!
 
Fenerbahçe önümüzdeki hafta 2 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor. İstifa ettiği dönemde Teknik Direktör Aykut Kocaman'a, "Sen geri dön 2-3 futbolcu alıp eksikleri gideririz" sözü veren Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla Fenerbahçe yönetimi 4 koldan iki önemli yıldızı bitirmeye çalışıyor.
 
Burada mutluyum
 
Bu paralelde Belhanda transferinde önemli bir aşama kaydederken Fenerbahçe'nin şimdi hedefinde sürpriz bir oyuncu Hollandalı Van der Vaart var. Belhanda'yı kanatta oynatmayı planlayan Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda Fenerbahçe'nin, Van der Vaart için de girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
 
Kuyt'tan al haberi
 
Fenerbahçe'nin Hollandalı ylıldızı Kuyt da bu söylentileri destekleyen bir açıklama yaptı. Van der Vaart konusunda, iyi niyet elçiliği yapabileceğini söyledi. Alman basınının bu konudaki sorularını yanıtlayan Kuyt, Van der Vaart'la aralarındaki samimi dostluğa vurgu yaptı. Ardından da şöyle bir açıklamada bulundu:
 
Yardım edebilirim
 
"Hamburg'da oynayan Rafael Van der Vaart ile yakın dostluğumuz var. Bana gel derse ne olur, ona gel dersem ne olur bilmiyorum. Rafa da Türkiye'ye gelmek isterse ona yardımcı olurum."