Braga yarınki maça hazır

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında yarın Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek Portekiz'in Braga takımı, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Braga yarınki maça hazır
22 Şubat 2012 Çarşamba 22:50 tarihinde eklendi, 1.111 kez okundu.

Maç için bugün İstanbul'a gelen Portekiz ekibi, karşılaşmanın oynanacağı Fiyapı İnönü Stadı'nda antrenman yaptı. Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olurken, Braga ilk bölümde koşu ve pas çalışması yaptı. 
    
Portekiz ekibinde Beşiktaş maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncular var. Siyah-beyazlı takımla kendi sahasında yaptığı ilk maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Helder Barbosa'nın yanı sıra Ewerton, Vinicius, Mossoro ve Djamal'ın sakatlıkları bulunuyor. 
    
Braga'nın yarın Beşiktaş'ın karşısına Quimm, Salino, Douglao, Nuno Coelho, Elderson, Ruben Amorim, Custodio, Hugo Viana, Alan, Lima, Paulo Cesar muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor. 
     
 -Zor olduğunu biliyoruz- 
     
Braga'nın teknik direktörü Leonardo Jardim, yarın yaşayacakları zorluğun farkında olduklarını ve ilk maçın sonucunu bilerek mücadele edeceklerini söyledi. 
    
Jardim, Fiyapı İnönü Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, kendi oyunlarını sahaya yansıtmaya çalışacaklarını belirterek, ''Yarınki zorluğu biliyoruz. Ancak profesyonel hayatımızda ilk defa yaşadığımız bir olay değil. Kendi kapasitemizi biliyoruz. Yarın oyunumuzu sergilemeye çalışacağız. Kendi kapasitemizi sahaya yansıtacağız'' dedi. 
    
Beşiktaş ile yaptıkları ilk maçı da değerlendiren Leonardo Jardim, şöyle konuştu: 
    
''İlk maça iki açıdan bakıyoruz. İki süreç oldu. İlki kırmızı karttan önceki dönem, ikincisi de kırmızıdan sonraki dönem. Kırmızı karta kadar oyunu domine ediyorduk. İsteklerimizi sahaya yansıtıyorduk. Kırmızı kart bizim için dezavantaj oldu. Ondan sonra Beşiktaş daha çok oyunu domine etmeye başladı.''