Bucaspor'da Hakan şoku

Bucaspor'da son antrenmanda sağ ayak bileğinden sakatlanan stoper Hakan Çinemre Gaziantep BŞB maçının kadrosunda yer almadı.

24 Şubat 2014 Pazartesi 21:27 tarihinde eklendi.
Genç oyuncunun yokluğunda savunmada uzun süren sakatlığının ardından hafta içinde oynanan Boluspor randevusunun ikinci yarısında oyuna giren Nsaliwa ilk 11'de görev aldı. Teknik Direktör Mustafa Bahadır, sarı kart cezalısı Çağrı'nın yerine iyileşen Recep'e, sağ bekte ise Zekeriya'nın yerine Okan'a şans verdi. Tedavileri süren Henrique ve Emre Balak da 18'de yer almadı.
 
SARI-lacivertli taraftarların Adana Demirspor karşılaşmasında aynı sezon içinde dördüncü kez çirkin ve kötü tezahüratı tekrarlaması nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan İzmir ekibini, sadece kadın ve 12 yaş altındaki çocuklar destekledi. Ellerindeki pankart ve bayraklarla kapalı tribünde renkli görüntüler oluşturan az sayıdaki kadın ve çocuk taraftar takımlarını yalnız bırakmadı. Kadın taraftarların, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganlarına stat dışındaki bir grup taraftardan da destek geldi.
 
Daha önce Karşıyaka derbisinde açılan, "Hep bir ağızdan sevdamızı haykırmayı da bildik, yıllarca gururla susmayı da. Şampiyonluk kalsa da rüyalarda bu kalp senin için atacak Fırtına" yazılı pankart seyirci alınmayan maraton tribününde yer aldı. Kale arkası tribününe ise geçen sezonki Göztepe randevusundaki, "Bazen para ligde kalmaya yetmez, bazen yürek liderlikle yetinmez" pankartı asıldı.
 
İZMİR'de gün boyunca yağan yağmur nedeniyle Buca Arena'nın zemini ağırlaştı. Her iki takım futbolcuları da kaygan zeminde ayakta durmakta ve top kontrolünde zorlandı. Sahanın bazı bölümlerinin çamur deryasına dönmüş olduğu dikkat çekti. 

DHA