Burak Yılmaz'a pankartlı tepki

Trabzonspor taraftarının Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz'a olan tepkisini dinmek bilmiyor.

Burak Yılmaza pankartlı tepki
28 Temmuz 2012 Cumartesi 15:35 tarihinde eklendi, 2.324 kez okundu.

 

Trabzonspor taraftarının Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz'a olan tepkisini dinmek bilmiyor.
 
Kariyerine öncelikli olarak Avrupa'da devam etmek istediğini hemen her fırsatta dile getiren Burak Yılmaz'ın Galatasaray'dan gelen transfer teklifine 'evet' demesi Trabzonspor taraftarını adeta çileden çıkartmıştı.
 
Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a transferine sıcak bakan bordo-mavili taraftarlar, Burak Yılmaz'a olan tepkilerini sürdürüyor.
 
Trabzonsporlu taraftarlar, kullandıkları sosyal paylaşım siteleri ve çeşitli forumlarda Burak Yılmaz'ın sözünde durmayarak Trabzonspor'a ihanet ettiği görüşünde birleşirken; Trabzon'un en işlek sokaklarından biri olan Uzunsokak'a asılan pankart tepkileri belgeledi.
 
Astıkları pankartla Fatih Tekke'yi yeniden Trabzonspor'da görmek istediklerini duyuran bordo-mavili taraftarlar, Burak Yılmaz için ise, "Biz Trabzonlular delikanlının verdiği söze inanırız" ve "Fatih'in tahtını ona verenler Burak ile İstanbul'a gidebilirler" sözlerine yer verdi.
 
Burak Yılmaz için asılan bu pankartların sayısının gün geçtikçe artacağı ve bordo-mavili taraftarların milli futbolcuya olan tepkilerini her fırsatta dile getirmek için çaba harcayacağı ifade edildi.
 
Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013'unun 17'inci haftasında Burak Yılmaz ilk kez eski takımı Trabzonspor'a karşı mücadele edecek.
 
Milli futbolcunun sarı-kırmızılı forma altında Hüseyin Avni Aker'de çıkacağı ilk maçta Trabzonspor taraftarlarının nasıl bir tepki göstereceği şimdiden merak konusu olmaya başladı.
 
(Sporx)