Bursaspor 1-1 Medikal Park Antalyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursaspor, Bursa Atatürk Stadı’nda Medical Park Antalyaspor’u ağırladı.

Bursaspor 1-1 Medikal Park Antalyaspor
09 Şubat 2014 Pazar 21:23 tarihinde eklendi.

Son anları büyük heyacana sebep olan maç, Civelli ve Semih'in karşılıklı golleriyle 1-1 tamamlandı. Son haftalarda taraftarların tephkisini çeken Kazım, yine yeşil beyazlı taraftarların 'Kazım, dışarı' tezahüratına maruz kaldı.

46. dakikada ev sahibi Bursaspor atağında Kazım getirdiği topu içeriye akatardı Sestak'ı geçen topa Ferhat vurdu top yan ağlarda kaldı.

52. dakikada Bursaspor’un ani gelişen atağında Colin Kazım, Bekir'den aldığı topla ceza yayı üzerinden sert bir şut çekti kaleci topu güçlükle çeldi.

53. dakikada Fernandao topla ceza sahasına girdi vuruş için müsait pozisyon ararken savunma araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

58. dakikada gelişen Medikal Park Antalyaspor atağında Diarra kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunu kaleci Frey kurtardı.

61. dakikada Belluschi'nin kullandığı serbest atışta Fernandao kafayı vurdu top savunmaya çarparak taca çıktı.

66. dakikada Bursaspor atağında Bekir topu 3 kişiden kurtardı ve Belluschi'ye aktardı, bu oyuncu da bekletmeden sert vurdu, ancak top az farkla auta gitti.

76. dakikada sağ kanattan ortalanan topa iyi yükselen Diarra’nın kafa vuruşunda top çok az farkla auta çıktı.

83. dakikada Medikal Park Antalyaspor atağında top Kazım'ın eline çarptığı gerekçesiyle hakem Özgür Yankaya penaltı noktasını gösterdi. Semih'in kullandığı penaltı vuruşunda, top Bursaspor ağlarına gitti: 1-1.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen karxılıklı ataklara rağmen başka gol olmayınca maç 1-1 berabere tamamlandı.


CİHAN