"Bursaspor karşısında galip geldiğimiz için mutluyuz"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Bursaspor karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını söyleyerek, “Anadolu’dan şampiyon olma şerefine nail olmuş bir takımı kendi sahamızda yenmiş olmak önemliydi.” dedi.

Bursaspor karşısında galip geldiğimiz için mutluyuz
23 Şubat 2013 Cumartesi 00:09 tarihinde eklendi.

 

 
Bursaspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından düzenlenen basın toplantısına gelen Uygun, burada Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın hediye ettiği kestane şekerini basın mensuplarıyla paylaştı. Daha sonra maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Uygun, “Bursaspor gibi çok güçlü, gerçekten iyi bir takıma karşı, Anadolu’dan şampiyon olma şerefine nail olmuş bir takımı kendi sahamızda yenmiş olmak önemliydi. Bulunduğumuz konum, futbolcuların üzerindeki baskı gerçek anlamda Gaziantepspor’un futbolunu sahaya yansıtmasını hep engelledi. Ama bugün kazanma adına futbolcuların birlikte ve bireysel yeteneklerini elinden geldiği kadar sahaya yansıttı. Bir çok pozisyona girdik. Çok fazla olmamak şartıyla pozisyon da verdik. Kazanmasını bildik. Bundan sonra daha çok çalışmamız ve daha güzele gidebilmemiz için birlikte, beraberce hareket etmemiz gerekiyor.” diye konuştu. Yerel basına ve taraftara da büyük görev düştüğünü kaydeden Uygun, “Burada kendi yerel basınımıza da taraftarımıza da çok büyük iş düşüyor. Öncelikle taraftarımızın desteğinden dolayı da hepsini tek tek kutluyorum. Gaziantepspor, hep beraber güzel günlere gidecektir. Kazandığımız için mutluyuz. Bütün futbolcu kardeşlerimizi tebrik ederim.” şeklinde konuştu. 
 
Gaziantepspor’un yeni transferi Abdurrezzak da ilk maçında galibiyet elde etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Abdurrezzak, “Türkiye liginin 4’ncüsüne karşı ilk maçımda galibiyet elde ettiğimiz için çok mutluyum. İlk maçımdı. Sonradan oyuna girdim. Çok tempolu bir maçtı. Bu tempolu maçta sonradan oyuna girmek de gerçekten benim için de zor oldu. Ama böyle önemli bir maçtan, önemli bir galibiyet aldığım için de çok mutluyum.” açıklamasında bulundu. Şenol Can da zor bir maç olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Bursaspor gibi güçlü bir takımı yendiğimiz için, taraftarımızın önünde, onların desteğiyle çok mutluyuz. Artık Gaziantepspor’un çıkışı başlamıştır. İnşallah bundan sonra geri adım atmadan önümüze bakarak her maçı final maçı görerek, taraftarımız da bizi böyle desteklerse biz kolay kolay yenilmeyiz. Bütün takım arkadaşlarımı da buradan kutluyorum. Bu galibiyet Gaziantep camiasına hayırlı uğurlu olsun.” 

CİHAN