Bursaspor’dan Ozan İpek mesajı

Bursaspor’un teknik menajeri Süha Sidal, ‘Ben burada simge oldum ve devam edeceğim’ diyen Ozan İpek’e kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Bursaspordan Ozan İpek mesajı
25 Mart 2013 Pazartesi 13:11 tarihinde eklendi.

 

Sidal, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldıktan sonra Mersin İdmanyurdu’na kiralanan Ozan İpek ile ilgili, “Ozan İpek’i kim istemez? Milli takımın bile Ozan İpek’e ihtiyacı var.” dedi. 
 
Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Sidal, hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçı ile ilgili olarak ise "İki tane önemli maçımız var. Biri Kasımpaşa diğeri Beşiktaş. Bu iki karşılaşma Avrupa hedefimiz doğrultusunda çok önemli. Mümkün olduğunca ligi üst sıralarda tamamlamayı hedefliyoruz. Kasımpaşa maçı bu hedeflerimizin ilk ayağı. Sakatlarımız iyileşti. İnşallah iyi bir maç olur." ifadelerini kullandı.
 
“GÖZÜMÜZE ÇARPAN 2-3 OYUNCU VAR”
 
U20 Dünya Şampiyonası’nın Afrika ayağı için Cezayir’e gittiğini belirten Sidal, izlediği maçlarda gelecek vaadeden önemli oyuncular tespit ettiğini söyledi. 
 
Sidal, “Takımımız için faydalı oldu. Genel olarak gözlemlerde bulunduk. İki üç tane gözümüze çarpan çok enteresan oyuncular var. Bunlar rapor doğrultusunda kulübümüzün arşivine koyacağız. Bunlara şimdi el atarsanız maliyeti ucuz oluyor. Daha sonra ulaşılmayacak maliyetlere geliyor. Doğal olarak alamıyorsunuz." dedi.
 
 
 
“OZAN İPEK’E KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK”
 
 
 
Sidal, Mersin İdmanyurdu’na kiralık gönderilen ve orada da kadro dışı kalan Ozan İpek ile ilgili bir değerlendirmede de bulunarak şunları söyledi:
 
 
 
"Buradaki karar merceği Ozan İpek’in kendisine ait. Ozan’ın ben Bursaspor’da oynayacağım diye karar vermesi gerekiyor. Hepimiz istiyoruz. Ozan İpek’i kim istemez? Bugün milli takımın bile Ozan İpek’e ihtiyacı var. Ozan İpek hazır bir kafa ile geldikten sonra her takımda rahat oynar. Burada top Ozan İpek’te. Ben burada simge oldum ve devam edeceğim diyen Ozan İpek’e kapımız her zaman açık. Bu hafta hem menajeri hem de kendisi ile görüşme yapıp, konuyu şekillendireceğiz."
 
“ENES İMZA ATACAKTIR”
 
İngiliz kulüplerin takibinde olduğu belirtilen genç Enes Ünal’a imza attırmak istediklerini belirten Sidal, "Enes ve babası Bursasporlu. Mesut kardeşimiz belirleyici olacak. Mesut kardeşimizin de oğluna imza attıracağını inanıyorum. Buradan profesyonel olarak giderse kulübümüze faydası olacak. Türkiye’de de gelişimini tamamlayabilir. Ben Enes’in Bursaspor’da profesyonel sözleşme imza atacağına inanıyorum. Gelecek bizim. Enes’e imza attırmak istiyoruz." diye konuştu.
 
“İKİNCİ ŞAMPİYONLAR VAKIFKÖY’DEN ÇIKACAK”
 
Sidal, bir gazetecinin, 'Gelecek sezon için yıldız transfer düşünüyor musunuz?' şeklindeki sorusuna ise "Tribünde bir pankart var ‘2’nci şampiyonlar Vakıfköy’den çıkacak’ diye. Yıldız oyuncunun alınıpta oynama garantisi yok. Yıldız oyuncu diye alıpta kulübümüzü sıkıntıya sokmayacağız. Kulüpleri borçlandırmamak lazım. Bu kulübün geliri de gideri de belli. Enes, Batuhan Oğulcan bunlar hep yıldız. İllaki yıldız mı alalım? Bana göre gerek yok. Yıldız transferi riskli. Takım içerisinde yıldızlarımız söz konusu. Dünya kulüpleri bizim oyuncularımızın peşinde. Bunları görürsek iki üç sene içinde çok farklı yıldızlar takımda olacak." diye cevap verdi.
 
Süha Sidal, Mersin İdmanyurdu ve Medical Park Antalyaspor maçları arasında Antalya’da kamp yapmayı istediklerini de ifade ederek sözlerini tamamladı.

CİHAN