Büyüka'dan Hakan'a tam destek

Büyüka, siyasete giren Hakan Şükür’ün futbol yorumculuğu üzerine düşüncelerini açıkladı.

Büyükadan Hakana tam destek
12 Nisan 2012 Perşembe 13:06 tarihinde eklendi, 1.025 kez okundu.

 

Futbolun duayen ismi Şansal Büyüka, siyasete giren Hakan Şükür'ün futbol yorumculuğu üzerine düşüncelerini açıkladı. Büyüka ""Siyaset değil futbol konuşuyoruz" dedi.
 
CINE5 ekranlarında yayınlanan "Ece'nin konukları" programına katılan usta futbol yorumcusu Şansal Büyüka, Ece Vahapoğlu'nun sorularını yanıtladı. Usta yorumcu, Türk Futbolunu masaya yatırdı, Süper Final ve futbol yorumcularıyla ilgili düşüncelerini canlı yayında paylaştı.
 
"PLAY-OFF SİSTEMİ BİZİM PROJEMİZ DEĞİL"
Türk futbolunun geçmişte daha hoşgörülü olduğunu ifade eden Büyüka, özellikle son dönemlerde futbol dünyasında bir yıkım olduğunu belirtti. Ece Vahapoğlu'nun Süper Lig'in Digitürk'te yayınlanması üzerine gelen eleştirilerle ilgili sorusunu usta yorumcu; "Bu proje tamamen Türkiye Futbol Federasyonu'nun projesidir. Şike süreci nedeniyle lig normal sezonlardan 45 gün geç başlayınca çok maç oynandı, üzerine Play-Off olunca maç trafiği bir hayli sıkıştı. Bir sıkıntı oldu tabii. Ama bu kesinlikle Digitürk'ün projesi değil, Federasyonun bir projesi.
 
"SÜPER FİNAL AYRI BİR HEYECAN KATTI"
Ama şu var ki Süper Final ayrı bir renk ve heyecan kattı. Eğer Süper Final olmasa Beşiktaş ve Trabzon son maçları formalite için oynayacaktı ama Süper Final sayesinde öyle olmadı " diyerek cevaplandırdı.
 
"HAKAN ŞÜKÜR DE KONUŞSUN"
Şansal Büyüka, siyasete giren Hakan Şükür'ün futbol yorumculuğu üzerine de düşüncelerini açıkladı. 
 
Hakan Şükür'e yapılan eleştirileri haksız bulan usta yorumcu, "Hakan Şükür'le ne siyasi yönden, ne inanç yönünden hiç işimiz olmadı bizim işimiz futbol. Biz programda siyaset, inanç değil futbol konuşuyoruz. Bu ülkede herkes futbol konuşurken, bırakın da Hakan Şükür de konuşsun. Zaten siyasete ayırdığı zamanda değil hafta sonunda yorum yapıyor, Meclis'in süresinden çalmıyor." diyerek Hakan Şükür'ü destekledi.