Çakar'dan ağır sözler!

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, UEFA'nın F.Bahçe ve Beşiktaş'ı disiplin kuruluna sevk etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çakardan ağır sözler!
13 Haziran 2013 Perşembe 13:08 tarihinde eklendi.
Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ahmet Çakar, çok konuşulacak ifadeler kullandı.

İşte Ahmet Çakar'ın yazısından bazı önemli bölümler:
 
"Her türlü mukaddesatın üzerine yemin ederim ki Montpellier- Ajaccio maçında Belhanda, hocası ve Ajaccio'lu oyuncular organize bir şekilde şike yaptılar. Belhanda bir futbol ahlaksızıdır. Belhanda bir şikecidir. Eğer Platini biraz haysiyetli bir futbol adamıysa Montpellier ve Ajaccio'ya da çok ağır cezalar vermelidir."
 
"UEFA müfettişi F.Bahçe için iki yıl men istiyor. Hadi diyelim ki bu men isteği bir yıla düşsün ve otomatik olarak da F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gönderilmemesiyle bu ceza ortadan kalkmış olsun. Ama şunu da düşünmek lazım. F.Bahçe'nin sahaya yabancı madde atılması sebebiyle ertelenmiş iki yıl cezası var. Bu da bir disiplin cezası ertelemesidir. Şikeden bir disiplin cezası alınırsa bu ertelenmiş iki yıllık ceza da toplandığında F.Bahçe'yi büyük bir felaket bekliyor olabilir."
 
"Şimdiye kadar sıraladıklarım olabilecek olaylar. Haziran sonunda her şey çok netleşecek. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki yanlış hesap UEFA'dan dönerse burada başta TFF ve çok kişi, Türk futbolunun katilleri olarak maalesef tarihe geçeceklerdir."