Canlı yayında inanılmaz kavga!

Derin Futbol programında Ahmet Çakar ile Şekip Mosturoğlu inanılmaz bir kavgaya tutuştu.. İşte çok sert ifadelerin kullanıldığı, bir ağız dalaşının yaşandığı o kavga

Canlı yayında inanılmaz kavga!
11 Eylül 2012 Salı 13:29 tarihinde eklendi.

 

Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol programında ortalık karıştı. Programın yorumcusu Ahmet Çakar, bir iddiada bulunarak Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mostuoğlu'nun şike davasının gizli tanığı olduğuna dair şüphelerini dile getirdi.
 
Bu iddialara göre; Bülent Uygun'un adliye koridorunda "Bizi yaktın Şekip" diye bağırması, bir röportajında "Aziz Yıldırım'ı en yakınları sırtından vurdu" demesi, Ali Yıldırım'ın seçimde yakasına yapıştığı iddiası ile son yaptığı yazılı açıklama bunların göstergesiydi.
 
-Dilek Mosturoğlu - Ali Rıza Dizdar karşılaşması-
Çakar'ın bu iddiası ve "eşi bile gizli tanık olduğunu bilmez" demesi üzerine, Şekip Mostoğlu'nun eşi Dilek Mosturoğlu yayına bağlandı ve bu iddiaların hepsini yalanladı. Ancak daha sonra 'intihar' gibi bazı haberlerin Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Av. Ali Rıza Dizdar'dan Mehmet Baransu'ya iletildiğini ve periyodik olarak ön plana çıkarıldığını iddia etti.
 
Ardından Dizdar yayına bağlandı ve uykudan kalktığını belirterek sert ifadeler kullandı. Bu iddiayı yalanlayan Dizdar, bu iddiayı kendisine söyleyen Şekip Mosturoğlu'na küfür ettiğini kaydetti. Ayrıca çağrılara rağmen uyuduğu gerekçesiyle yayına bağlanmayan Mosturoğlu için "Ben şerefsiz değilim, böyle kimsenin arkasından konuşmam. Ayrıca Şekip gibi kenara kaçıp karısının arkasından konuşmam" dedi.
 
Ortamın gerilmesinin ve karışıklı iddiaların ardından ikili yayından ayrıldı. Ancak daha sonra yapılan yorumlar üzerine Dilek Mosturoğlu yeniden yayına bağlandı ve bu kez eşini telefona vereceğini söyledi.
 
-"Adam gibi konuş. İçtiğin maddeyi fazla mı kaçırdın?"-
Telefonu alan Mosturoğlu uykudan kalkması nedeniyle Ahmet Çakar'ın kendisine yönelttiği "Gizli tanık mısınız?" vb. sorulara "Gerçekten böyle bir programı mı yapıyorsunuz?" şeklinde karşılıklar verdi. Bu konuşmanın uzaması üzerine Ahmet Çakar adeta kendinden geçerek devreye girdi ve "Adam gibi konuş benle kardeşim, deminden beri oynuyorsun, adam gibi konuş benimle dalga mı geçiyorsun. Biraz hayattan ders alın kardeşim" dedi. Mosturoğlu ise bu sözler üzerine "İçtiğin maddeyi herhalde fazla kaçırdın" diyince ortalık karıştı.
 
Hitap tartışmalarının alevlendiği, geçmişe yönelik iddiaların da ortaya döküldüğü bölümden sonra Çakar iyice sinirlenerek; "ulan, terbiyesiz adam" gibi ifadeler kullandı. Çakar "Seninle aynı seviyede değiliz, sen şike hükümlüsüsün.. Sen önce o karına layık ol.. Sen Fenerbahçe'yi de, başkanının da, kendini ve aileni de, Türk sporunu da, mesleğini de rezil ettin Şekip efendi" dedi. Mosturoğlu ise "Bikini mi giydin" şeklinde yanıtlar verdi. 
 
Ajansspor