Carlinhos bitiyor

Galatasaray, Carlinhos transferinde sona geldi. Brezilya’da bulunan menajer Cenk Ergün’ün sambacı için bütün pürüzleri ortadan kaldırdığı ve Fluminense’de top koşturan sol bekin işini bitirdiği belirtildi.

Carlinhos bitiyor
12 Haziran 2013 Çarşamba 09:05 tarihinde eklendi.
Kaleci antrenörü Taffarel’in ön görüşmelerde mesafe almasından sonra Brezilya’ya giden menajer Ergün’ün,  Carlinhos ve kulübü ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi.
 
Carlinhos yeni bir açıklamada bulunarak adeta kulübüne veda etti. Her fırsatta Fluminense’de oynamaktan mutlu olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu ilk kez takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi. Brezilya basınına konuşan başarılı oyuncu, Portuguesa’ya karşı yarın oynayacağı karşılaşmanın kulüpteki son maçı olabileceğini belirterek, “2013 FIFA Konfederasyon Kupası yüzünden lige bir ay ara vereceğiz. Portuguesa maçı son maçım olabilir. Karar bana ait olacak” dedi.
 
Erman’ın sevinci
Galatasaray'ın, Sivasspor’dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Erman Kılıç, transferin kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.

Radyospor’a konuşan tecrübeli futbolcu, “Gerçekten çok mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Rıza Çalımbay’ın da payı büyük. Bana çok yardımcı oldu. Camiaya katkı sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi. Şampiyonlar Ligi’nde forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu kaydeden Erman, Sneijder ve Drogba’dan çok şeyler öğreneceğini sözlerine ekledi.
 
Dürüst yok, Öztürk var
Galatasaray Kulübü’nün Divan Kurulu toplantısı bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılacak. 22 Haziran’daki olağanüstü genel kurul öncesi Başkan Ünal Aysal toplantıya katılarak divan üyelerine bilgi verecek. Aysal’ın yeni ekibinde yer almayan İkinci Başkan Ali Dürüst ile Başkan Yardımcısı Refik Arkan’ın Florya’da olmayacağı ancak Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ün hazır bulunacağı öğrenildi. Aysal ve Öztürk’ün bir araya gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor. Hafta sonu pilav gününde Aysal ile Dürüst yan yana gelmemişti.