Carvalhal'den derbi sürprizi

Fenerbahçe derbisinde işi şansa bırakmak istemeyen Beşiktaş Teknik Sorumlusu Carvalhal, sakatlıktan yeni çıkan Guti, Edu ve Fernandes’i kadroya bile almadı. Almeida ise 11’de yer bulacak

Carvalhalden derbi sürprizi
27 Ekim 2011 Perşembe 11:13 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Fenerbahçe derbisi için sürpriz yaptı, takımda olması beklenen Guti ile Fernandes’i 18 kişilik maç kadrosuna almadı.
 
Kısa koşular ve çeşitli pas çalışmalarıyla başlayan antrenmanda daha sonra derbinin taktiği denendi. Kartal, şut çalışmasıyla idmanı tamamladı.
 
Portekizli teknik adam, yabancılardan Guti ve Fernandes ile birlikte Edu ve Alves’i de tribünde bırakırken, sakatlığı nedeniyle 15 Eylül’den bu yana takıma giremeyen Hugo Almeida’nın ise ilk 11’de yer alabileceği belirtildi. Carvalhal’in son iki maçtır Almeida’ya forma vermek istediği, ancak yıldız futbolcunun, “İyileşmeden sahaya çıkmam” diyerek kendisini derbiye sakladığı ifade edildi.
 
Ekrem 4 hafta yok
Tedavileri devam eden Rüştü Reçber, Ekrem Dağ ve Muhammed Demirci çalışmalarda yer almazken, Ersan Gülüm’ün kendi programı doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğü, İbrahim Toraman’ın da takımdan ayrı koşulara başladığı bildirildi.
 
Kulüp Doktoru Devrim Urgun, idman öncesi yapılan kontrolde Ekrem’in karın adelesinde zorlamaya bağlı ödem tespit edildiğini ve tecrübeli oyuncunun tedavisinin 4 hafta süreceğini söyledi.