Casillas pazubandı takmadı!

Real Madrid’in sahasında Real Sociedad ile oynadığı ve 4-3 kazandığı maçta, teknik direktör Jose Mourinho’nun kaleci Iker Casillas’ı yedek bırakması yine olay olurken, maç öncesinde ve esnasında ilginç anlar yaşandı.

Casillas pazubandı takmadı!
07 Ocak 2013 Pazartesi 14:25 tarihinde eklendi.

 

İspanya La Liga’da oynanan Real Madrid–Real Sociedad mücadelesinde ön plana çıkan olay kaleci Iker Casillas’ın, Malaga maçında olduğu gibi, yine teknik direktör Jose Mourinho tarafından yedek bırakılması oldu.
 
CASILLAS’A ALKIŞ MOURINHO’YA TEPKİ!
 
Madrid ekibinin sahası Santiago Bernabeu’da oynanan mücadele başlamadan önce ilk 11'ler okunurken kaleci Adan’ın ismi söylenince stadyumda büyük bir ıslık sesi yükseldi. Yedek kulübesindeki isimler okunurken ise Iker Casillas’ın adı anons edildiğinde tüm stadyumda bir alkış koptu. Taraftarların bu hareketi, Casillas’ı destekeledikleri ve Mourinho’nun tecrübeli kaleciyi yedek bırakmasından memnun olmadıkları şeklinde yorumlandı.
 
 
 
CASILLAS KAPTANLIĞI İSTEMEDİ!
 
Maçın 6. dakikasında Real Madrid’de kaleci Adan’ın kırmızı kart görmesinin ardından, teknik direktör Jose Mourinho Callejon’u oyundan aldı ve Iker Casillas kaleye geçti. Bu maçta Real Madrid formasıyla ilk kez kaptanlık pazubandını takarak çıkan yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, Casillas’ın oyuna girmesiyle pazubandı İspanyol kaleciye götürdü fakat Casillas pazubandı takmayı reddetti. Tecrübeli kalecinin moralinin de maç boyunca bozuk olması bir hayli dikkat çekti.
 
Mourinho maç sonunda yaptığı açıklamada, şöyle konuştu: "Taraftarların maçtan önce beni alkışlayıp, maç esnasında takımı desteklemeleri bence müthiş. Adan'a daha maç başlamadan önce ıslıkların ona değil bana olduğunu söylemiştim zaten. Taraftarlar ve basının problemli olduğu kişi benim o değil."
 
(Kaynak: AMK)