"CAS'tan da umudum yok"

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, UEFA'nın vermiş olduğu Avrupa'dan 2 yıl men kararıyla ilgili her gün yeni bir kararla karşılaştıklarını belirterek, "CAS'tan da ümidim yok." dedi.

CAStan da umudum yok
16 Temmuz 2013 Salı 20:06 tarihinde eklendi.

Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde Emre Belözoğlu ve Dirk Kuyt'la birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Volkan Demirel, çok net konuşamadıklarını söyledi.

Kaleci Volkan, "Söylemek istediğimiz çok şey var. 3 Temmuz’dan beri yeni süreçten geçiyoruz. Her gün karşımıza yeni bir karar çıkıyor. Bu grup kendi içinde neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Aptal insanlar değiliz. Bizim nasıl şampiyonluk kazandığımızı Türkiye biliyor.

Bizler şampiyonluğumuza inanıyoruz. Sonuna kadar arkasındayız. Bizler buradayız. F.Bahçe bayrağını en üst seviyeye çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Söyleyeceğim çok şey var, bunları söylemiyoruz." ifadelerini kullandı.

İki senelik cezanın görülmemiş bir ceza olduğunu savunan Volkan Demirel, "Biz de okuduk tapeleri. Tapelerde bizim anladığımız dilden bir şey yok. Türkçeyi bilmediği halde karar vererek bizi 2 sene kupalara almıyorlar. Bunun cevabını almak için yazı yazarak gerekli yerlere göndereceğiz." diye konuştu.

Volkan, "Madem biz şike yaptık, kimle yaptık ortaya çıksın. Kim sattıysa satanlar çıksın. Desin ki ben paramı aldım, bunlar da şike yaptı desin. Böyle bir şey yok." şeklinde konuştu.

En kötü hali ve dibi gördüklerini kaydeden Volkan, sözlerini şöyle tamamladı: "Dibi gördük ve çıkarak şampiyonluğu yarım puanla kaybettik. UEFA Kupaları’na ilk turda veda ettiğimiz daha sonra ligi kazandığımız seneler oldu.

Kimse ümitsizliğe düşmesin, kafasını eğmesin, şampiyonluğu nasıl kazandığımızı biliyoruz. Kimse bize bu lekeyi atamaz. CAS’tan da ümidim yok. Takım olarak ligde şampiyon olarak, Türkiye Kupası’nı da alarak yolumuza devam edeceğiz."

Bu arada Volkan Demirel, 2010 - 2011 sezonunda Eskişehirspor'la oynadıkları maçta başından geçen bir pozisyonu anlatırken kullandığı bir kelime gülüşmelere yol açtı.


CİHAN