Cimbom Mutu'yu istiyor

G.Saray beklentilerin çok uzağında kalan golcünün Rumen menajerinden, oyuncusuna kulüp bulmasını ve yerine bir başka vatandaşı olan ünlü forveti getirmesini istedi.

Cimbom Mutuyu istiyor
31 Mayıs 2011 Salı 08:42 tarihinde eklendi, 1.349 kez okundu.

 

Rumen menajer Becali İstanbul’a geldi, sabah soluğu Florya’da aldı... Galatasaray, ocak ayında futbolcuları Stancu ve Culio’yu İstanbul’a getiren menajer Becali’ye açık mesaj yolladı: “Stancu’ya kulüp bul Becali!”
 
Culio yolcu
 
Becali’den, yıllık 1 milyon Euro gibi önemli bir paraya imza atan, ancak Fatih Terim’in ilk 11’de düşünmediği Stancu’ya kesin olarak kulüp bulması istendi.  G.Saray Yönetimi’nin bonservisini 5 milyon Euro’ya aldığı forvet oyuncusuna teklif gelmesi halinde anında elinden çıkaracağı bildirilirken, Culio’da ise kararı Fatih Terim’in ilerleyen günlerde vereceği öğrenildi. Bu futbolcu için de iyi bir teklifin gelmesi halinde Florya’dan ayrılacağı ifade edildi.
 
Drogba olmazsa
 
Bu arada Hürriyet’in yazdığı ‘‘Mutu, Drogba’nın alternatifi mi?” sorusunun yanıtı da cevap buldu. Yönetimin çok istediği Drogba’da sorun çıkması halinde B planının Mutu olduğu belirtildi. G.Saray’ın, Fiorenti-na’dan ayrılık planları yapan Rumen yıldızı düşük bir bonservis ücreti ile kadrosuna katmayı planladığı ifade edilirken, Becali, Mutu için  Didier Drogba transferinden çıkacak sonuç bekleniyor.