Cimbom'a büyük müjde

Galatasaraylı yöneticilerle buluşan Spor Genel Müdürü Baykan, Arena’nın ulaşım sorunu için resmi garanti verdi. Cim-Bom, problemin hallolmasıyla çok rahatlayacak

Cimboma büyük müjde
05 Ekim 2011 Çarşamba 08:14 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray Başkan yardımcıları Adnan Öztürk ve Refik Arkan ile Sportif A.Ş. Genel Müdürü Ebru Köksal dün Ankara’ya çıkarma yaparak, statta yaşanan yol sorununa  çözüm aradı. Spor Genel Müdürü Baykan ile görüşen sarı-kırmızılılar, konunun kulüpleri ve Türk futbolu için önemine dikkat çekti.
 
Baykan ise Cim-Bom’a müjde verdi. Baykan, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da yaşanan ulaşım sorununu gidermek için sarı-kırmızılılara resmi garantisini sundu. Baykan, yaya ve yan yollarla ilgili sorunu gerekli kurumlara ileteceklerini söyledi, konunun genel müdürlük üst yönetimi tarafından dikkatle inceleneceğini aktardı.
 
Taraflar cuma günü 17.00’de Türkiye-Almanya maçı öncesi Türk Telekom Arena’da bir toplantı daha yapmak için randevulaştı. Galatasaray’da özellikle bu sezon ulaşım sorunları nedeniyle tribünlerin yarısı boş kalıyor ve 10 bine yakın kombine kart sahibi de maçlara gitmiyordu. Sarı-kırmızılı yönetim, yol sorununun bitmesi sonrası tribünlerin yeniden dolmasını umut ediyor.