"Çimleri süpürür, çay getiririm"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı takımın gündemindeki konular hakkında konuştu.

Çimleri süpürür, çay getiririm
16 Mayıs 2013 Perşembe 14:59 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftarların da yer aldığı idmanda açıklamalarda bulundu.
 
"Emeği geçenlere teşekkür ediyorum"
 
Abdurrahim Albayrak, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Artık şampiyon olduk. Bu şampiyonluk dünyanın her yerindeki taraftalarmızla kutlamak istiyoruz. Galatasaray 7 puan önde. Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladık. İki sene üst üste şampiyon olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Herkesin emeği çok fazladır. Herkesten Allah razı olsun" dedi.
 
"Bu sene kolay olmadı"
 
Zor bir sezon olduğunun altını çizen Albayrak, "Bu sene kolay olmadı. 7 puan önde olmamıza rağmen kolay olmadı, zor oldu. Sakatlıklar, olumsuz hava şartları oldu. Arena'nın zemininde sorunlar oldu. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalmamız muhteşemdi. Çok zor maçlar yaşadık. Çok zor 90 dakikalar bitirdik" diye konuştu.
 
"Futbolcularımızla oturup konuşacağız"
 
Transfer çalışmaları hakkında kısa bir açıklama yapan sarı-kırmızılı yönetici, "Bütün futbolcularmızın çok büyük emekleri oldu. Bütün arkadaşlarımızla yola devam etmek istiyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız maçtan sonra bütün futbolcularımızla oturup mukavelelerini uzatmak için konuşacağız" ifadelerini kullandı.
 
"Ateş düştüğü yeri yakar ama"
 
Derbide yaşananlarla ilgili de konuşan Albayrak, "Biz yöneticiler konuştuklarımıza çok dikkat etmeliyiz. Biz konuşmalarımıza dikkat etmezsek, tribünlere nasıl mesaj verebiliriz? Bizim ağızımızdan yanlış bir şey çıkarsa olayların önüne geçemeyiz. Gaziantep'te olaylara rağmen sahanın içine girdim ve taraftarların tribüne çıkmasını sağladım. Sağduyulu mesajlar vermemiz gerekiyor. Taraftarların hepsi bizim canımızdır. Ateş düştüğü yeri yakar ama hepsi bizim canımız. Konuşmalarımıza dikkat etmeliyiz. Ben dikkat ediyorum ama herkesin aynı şekilde özen göstermesini istiyorum. Bir suçlu varsa, bu suçluların yönetimlerde olduğunu düşünüyorum" açıklamasını yaptı.
 
"Çimleri süpürürüm çay getiririm"
 
Önümüzdeki sezon yönetimde olmayacağı yönünde çıkan iddialar hakkında da konuşan Abdurrahim Albayrak, "Bir problemimiz yok. Başkanla oturup konuşuyoruz. Ben yönetimde olmasam da çimleri süpürürüm. Gerekirse buradaki misafirlere çay getiririm" diyerek sözlerini noktaladı.