"Çin'i boşver Fener'e git"

Eski takım arkadaşının çalıştırdığı Şanghay Şenhua'ya gideceği konuşulan Fildişi Sahilli oyuncuya, Fransız yıldızdan öneri: Ben de bırakabilirim. Bence senin için en iyisi Türkiye'de Fenerbahçe formasını giymen olacaktır

Çini boşver Fenere git
28 Mayıs 2012 Pazartesi 11:37 tarihinde eklendi, 1.128 kez okundu.

 

İngiliz devi Chelsea’yle bağlarını koparan Didier Drogba’ya, Nicolas Anelka’dan tavsiye...

Fransız futbolcunun çalıştırdığı Çin ekibi Şanghay Şenhua’ya transfer olacağı konuşulan Fildişi Sahilli futbolcuya, Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi öneren Nicolas Anelka’nın gerekçelerini de birer birer sıraladığı ifade edildi.

Çin’de teknik direktörlük görevine geçtiği andan itibaren kendisinin de mutlu olmadığını belirten Anelka’nın, eski takım arkadaşını, “Türkiye’de, özellikle Fenerbahçe’de paranı alamamak gibi bir sorun yaşamazsın. Ayrıca böyle bir takımda oynamak senin için de çok iyi olur. Fenerbahçe taraftar ve yapılanma olarak Avrupa’nın devlerini aratamayacaktır. Her zaman bir ayağın Avrupa’da olur. Çin’de ne yaparsan yap, dünya gündeminden düşeceksin” diyerek Fenerbahçe’ye gitmesi konusunda ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü.
 
Çizme’de kuyruk var!
 
Öte yandan, Ada basınında, yıldız oyuncu için çıkan transfer haberlerinin de ardı arkası kesilmiyor. İngilizler, İtalyan kulüplerinin Drogba’yı kadrolarına katmak için adeta sıraya girdiğini belirtirken, Juventus’un imza parası olarak Fildişi Sahilli oyuncuya 10 milyon Pound (29 milyon Lira) ve haftalık 80 bin Pound’tan (230 bin Lira) 2 senelik sözleşme teklif ettiğini iddia ettiler.
 
fanatik