"Çok iyi bir hava yakaladık"

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ile Aatif Chahechouhe, takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını belirtirken, Roberto Carlos, Galatasaray deplasmanından iyi bir sonuçla ayrılmaya çalışacaklarını ifade etti.

Çok iyi bir hava yakaladık
19 Kasım 2013 Salı 18:30 tarihinde eklendi.

Teknik direktör olarak daha önceki deneyimlerini oyuncularına aktarmaya çalıştığını belirten Roberto Carlos, şu anda çok iyi bir hava yakaladıklarını söyledi.

Roberto Carlos, başarılı oyuncusu Aatif Chahechouhe ile birlikte NTV Spor'un sorularını cevapladı. Galatasaray ile oynayacakları maçın çok zorlu geçeceğini belirten Brezilyalı teknik adam, iyi bir sonuç almaya çalışacaklarını ifade etti.

Teknik adam olarak Türkiye’ye gelme kararını hakkında konuşan Carlos, "Hayatımda verdiğim anlık kararlardan biriydi. Çok iyi bir karar oldu benim için. Kulüp başkanımız bana kapılarını sonuna kadar açtı. Çok doğru bir karar vermişim. Şu anda yaptıklarımız zaten ortada." dedi.

Sivasspor’un yakaladığı başarıyı değerlendiren Brezilyalı teknik adam, "Her şey futbolcularımızın elinde. Şu anda iyi bir hava yakalamış durumdayız. Futbolcularım mutlulular ve coşkulular, her şey de çok güzel gidiyor. Sezon sonuna kadar böyle devam etmesi için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ile deplasmanda oynayacakları maç hakkında da konuşan Roberto Carlos, "Çok zorlu ve önemli bir karşılaşma olacak. Onların sahasında ve seyircisi önünde oynayacağız. Galatasaray geçtiğimiz sezonun şampiyonu. Bu saygıyla karşılarına çıkacağız. Sivasspor’un oyun anlayışını sahaya yansıtarak iyi bir sonuç almaya çalışacağız." dedi.

Futbolculuk döneminde elde ettiği tecrübeleri oyuncularına aktarmaya çalıştığını belirten Brezilyalı çalıştırıcı, "Ben daha çok futbolcularıma deneyimlerimi aktarıyorum. Büyük futbolculara bir şeyler öğretmek bazen biraz zor olabiliyor, ama ben geçmişte yaşadıklarımı ve deneyimlerimi onlara aktarmaya çalışıyorum. Bu da onlara psikolojik olarak önemli bir katkı yapıyor." diye konuştu.

CHAHECHOUHE: HEDEFİMİZ LİGİ İLK 5 İÇİNDE BİTİRMEK

Spor Toto Süper Lig’de 9 golle en çok gol atan oyuncu konumundaki Aatif Chahechouhe, sergilediği başarılı performans hakkında, "Bu sezonki performansımı takımımızın başarısına bağlıyorum. Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Ben de üzerime düşen görevi yerine getiriyorum." dedi.

Galatasaray maçına da değinen golcü futbolcu, "Galatasaray maçı çok önemli. Galatasaray’ı yenmemek için hiçbir sebebimiz yok. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bu sezon ligi ilk 5 içinde tamamlamayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Futbol kariyerine Türkiye’de devam etmek istediğini ifade eden Chahechouhe, "Türkiye’de kalmak istiyorum. Ama transfer teklifleriyle henüz ilgilenmiyorum. Önümüzde uzun bir sezon var ve ben de şu anda Sivasspor’un başarısı için elimden geleni yapmaya çalışıyorum." dedi.

Roberto Carlos’tan da övgüyle bahseden yıldız oyuncu, "Roberto Carlos gibi bir dünya yıldızı Sivas’ta çok güzel bir ambians yarattı. Onunla çalışmak çok keyifli. Deneyimlerinden faydalanma fırsatı yakalıyoruz." diye konuştu.


CİHAN