"Çok talihsiz bir gündü"

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, kendileri açısından çok talihsiz bir gün olduğunu söyledi

Çok talihsiz bir gündü
01 Aralık 2013 Pazar 20:06 tarihinde eklendi.

Çapa, 3-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bizim açımıza talihsiz bir gündü. Çünkü ilk devre gayet iyi oynadık. Pozisyon olarak rakibimizden daha çok pozisyona giren takımdık. Ama maalesef 4 tane bulduğumuz net pozisyonu gole çeviremedik. Burada Onur’un sezon başından beri takımına katkısını göz ardı etmemek lazım." dedi.

İlk devre aslında 5 dakika içerisinde bir şekilde dirençlerinin kırıldığını anlatan Çapa, "Üst üste önemli mevkilerdeki 3 oyuncumuz sarı kart gördük. İkinci yarıda da çok şansız goller yedik. Çünkü Trabzonspor çok pozisyon ya da organize atak ürüterek gol yemedik. Sonuç olarak çok özgünüz ama oyun olarak gayet iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Penaltı mı değil mi, üçüncü gol ofsayt mı değil mi? Bizim bulunduğumuz yerden farkı görmüş de olabiliriz. Ama sonuç olarak bizim için şansız bir akşamdı diyebilirim." ifadelerini kullandı.

Çapa, bir soru üzerine de hakem sayısının artmasına rağmen hakem hataların da bir azalma olmadığını, geçtiğimiz sezona göre daha da arttığı düşüncesinde olduğunu kaydetti.

Futbolculardan Numan Çürüksu, Trabzon’un zor bir deplasman olduğunu bildiklerini belirterek. "İyi mücadele ettik. Pozisyonlar da bulduk, ancak değerlendiremedik. Çok talihsiz bir maç oldu bizim için." dedi.

Murat Akın da Trabzon’a en azından bir puan için geldiklerini, fakat çok talihsiz goller yediklerini ifade etti.


CİHAN