Daum U13 takımına idman yaptırdı

Bursaspor A Takım Teknik Heyeti, U13 takımı futbolcularına Özlüce Tesisleri'nde antrenman yaptırdı.

Daum U13 takımına idman yaptırdı
23 Ekim 2013 Çarşamba 22:19 tarihinde eklendi.

U13 takımı antrenörü Coşkun Eminoğlu'nun öğrencileri, Teknik Direktör Christoph Daum, yardımcı antrenörler Rudi Verkempinck, İrfan Buz ve Faruk Korkmaz'ın yanı sıra genç futbolcular Enes Ünal ve Batuhan Altıntaş nezaretinde 2 saat süren bir antrenman gerçekleştirdi.

Antrenmanı Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Yalçın Gündüz de takip etti. Antrenmana Teknik Direktör Christoph Daum'un oğlu Jean Paul da katıldı. Teknik Direktör Christoph Daum, antrenman sırasında cep telefonu ile sık sık fotoğraf çekti.

Altyapımızdan yetişen genç futbolcular Enes Ünal ve Batuhan Altıntaş minik futbolcular ile birlikte antrenmanda yer aldı. Teknik Direktör Christoph Daum miniklere yaptığı konuşmada iyi bir futbolcu olabilmeleri için çok çalışmalarının gerektiğini ve A takımda yer alan Enes Ünal ve Batuhan Altıntaş gibi ağabeylerini kendilerine örnek almalarını istedi.

Antrenmanın ardından Yardımcı Antrenör Faruk Korkmaz zaman zaman bu tarz çalışmaların yapılacağını belirtti. Korkmaz, "Hocamızın daha önceden böyle bir isteği vardı. Yaklaşık 1.5 saate yakın antrenman yaptık. Daum Hoca kendilerine konuşma yaptı.

Daum ve Rudi Hoca'ya teşekkür ediyoruz. Çok güzel oldu. Minikler için inanılmaz bir deneyim oldu. Bu organizasyonları arada yapmak istiyoruz. Altyapımızda eğitim gören çocuklarımızın motivasyonları açısından bu tür çalışmalar önemli. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Genç futbolcu Enes Ünal ise, "Bizim için keyifl bir gündü. Biz de onların geçtiği yollardan geçtik. Çok çalışarak buralara geldik. Umarım bugün kendilerine bir şeyler katabilmişizdir" diye konuştu.


DHA