Denizli, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı

Azerbaycan Premier ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın başına getirilen Mustafa Denizli sezonun ilk yarısının son maçını galibiyetle bitirdi.

Denizli, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı
21 Aralık 2013 Cumartesi 12:42 tarihinde eklendi.

Tecrübeli teknik adamın öğrencileri konuk ettikleri rakip Sumgayt takımını 4-3 yenmeyi başardı.

Maçtan sonra basının karşısına geçen Denizli göreve geldikten sonra gerek kupada gerekse de ligde yakaladıkları performanstan memnun olduğunu ifade etti. Son maçı galibiyetle tamamlamanın takımı adına çok önemli olduğunu bildiren Denizli, ''Bizim için çok önemli bir maçtı, son dört maçta iyi bir grafik gösterdik. Önümüzde hazırlık için 40 günlük bir süre var, bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım.'' dedi.

Ligin ikinci yarısı için hedefleri konusuna da değinen Denizli, en önemli hedeflerinin bir an önce ligin üst sıralarında bulunan takımlarla puan farkını azaltmak olduğunu söyledi.

Takımını maçı 4-1'e getirdikten sonraki performansını eleştiren Denizli yenen 2 golün ''Çocukça hatalar'' olduğunu söyledi. Öğrencilerine göz dağı veren Denizli '' Bu takım bu hataları yapmayacak. Takımda bu hataları yapanlar mutlaka kendilerini bir kez daha gözden geçirecek ''dedi.

Azerbaycan liginin ilk yarısını Karabağ Kulübü 18 maçta 36 puanla birinci sırada tamamlarken 22 puana sahip Hazar Lenkeran 8'inci sırada yer alıyor.


CİHAN