Dentinho ilk antrenmanına çıktı

Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samat Aybaba yönetiminde basına kapılan yapılan antrenmanda yeni transfer Dentinho da yer aldı.

Dentinho ilk antrenmanına çıktı
25 Ocak 2013 Cuma 14:08 tarihinde eklendi.

 

Siyah Beyazlı takımla ilk antrenmanına çıkan Brezilyalı oyuncunun neşeli tavırları ile takım arkadaşları arasında olumlu bir iletişim kurduğu kaydedildi.
 
Sakatlıkları süren İsmail, Uğur ve Batuhan antrenmanda yer almazken tedavisi süren Mustafa özel program eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.
 
Tedavisi devam eden Almedia ise koşulara başladı. Portekizli oyuncunun yarın takımla birlikte antrenmana çıkması ve derbi maçta sahadaki yerini alması bekleniyor.
 
Taktik ve kondisyon çalışması yapan futbolcular, antrenmana ısınma koşularıyla başladı. 5’e 2 çalışmasının ardından kanat, orta ve şut çalışması yapan siyah-beyazlı futbolcular taktik çalışma sonrası yarım sahada yapılan çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Beşiktaş, Galatasaray derbisi hazırlıklarını yarın saat 16:00’da yapacağı antrenmanla tamamlayıp kampa girecek.
 
DENTINHO'YA TARAFTARDAN YOĞUR İLGİ
 
Öte yandan antrenman sonrası bir grup taraftar tesislerde oyuncular ile bir araya geldi. Futbolculara baklava ikram eden taraftarlar tezahüratlarla derbi öncesi 
 
takımlarına moral vermeye çalıştılar. Siyah Beyazlı taraftarlar yeni transfer Dentinho'ya da yoğun ilgi gösterdiler. Brezilyalı oyuncu da taraftarların ilgisini karşılıksız bırakmadı ve 'üçlü' diye adlandırılan tezahüratta taraftarlara eşlik etti.

DHA