Derdi İbra!

Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar liginde Danimarka'nın Kopenhag karşısında oynayacağı karşılaşmada ısrarla forma giymek isteyen Cristian Ronaldo'nun derdinin bir gol atarak İbrahimoviç'in önüne geçmek olduğu belirtildi.

Derdi İbra!
09 Aralık 2013 Pazartesi 17:53 tarihinde eklendi.

İspanyol basını Cristiano'nun grup maçlarında attığı 8 gol ile Şampiyonlar Ligi tarihinde Van Nistelrooy, Inzaghi, Crespo ve Ibrahimovic ile aynı gol seviyesine ulaştığını ve İsveçli futbolcunun son karşılaşmada bir gol atması halinde ise Ronaldo'yu geçeceğini yazdı.

Gazeteler, bu rekoru PSG de forma giyen İbrahimoviç'e kaptırmak istemeyen Ronaldo'nun teknik direktör Carlo Ancelotti'ye ricada bulunarak sahaya ilk 11 de çıkmak istediğini idda etti.

Ronaldo'nun Kopenhag karşısında gol atacağını savunan gazeteler bu rekorun yıldız futbolcu için çok önemli olduğunu ve doktorların bir hafta daha dinlendirilsin tavsiyelerini hiçe saydığını belirtti. Galatasaray'ı da yakından ilgilendiren bu karşılaşmada Real Madrid'in sahadan galip ayrılması sarıkırmızılı takımın en azından UEFA Avrupa liginde yoluna devam edebilmesi için işine geliyor.