Dia,Kocaman'a küstü

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Fransa’nın Nancy takımından transfer ettiği Issiar Dia, teknik heyete küstü.

Dia,Kocamana küstü
07 Ekim 2011 Cuma 08:21 tarihinde eklendi, 1.613 kez okundu.

 

Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından sürekli forma şansı bulamayan Senegalli, dün antrenmana çıkmadı. Dia’nın sakatlığını bahane ederek antrenmana çıkmayıp, boykot kararı aldığı belirtildi. Senegalli yıldız, 2011-2012 sezonunda sadece 2 maçta forma giymişti. 122 dakika süre alan Dia’nın henüz golü bulunmuyor. Bu arada Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıkları sürüyor. Sakatlığı nedeniyle A Milli Takım’dan çıkartıla Selçuk’un tedavisine tesislerde devam edilecek. Kanarya, yarın saat 11.00’de Kartalspor ile hazırlık maçı yapacak.
 
Bartınlı minik Fatih Alex’le moral buldu
 
BİR Alex hayranı olan Bartınlı kalp hastası minik Fatih’in hayalleri gerçeğe dönüştü. Can Bartu Tesisleri’nde Alex ve diğer oyuncularla tanışan 9 yaşındaki Fatih Karaman, kaptana Bartınspor kaşkolu hediye etti. 2009 Aralık ayında kalp kası rahatsızlığı teşhisi konulan ve tedavi gördüğü Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kalp nakli için sıra bekleyen Fatih Karaman’ın, hayranı olduğu Alex ve diğer oyuncularla tanışma isteği, kulüp yetkilileri tarafından uygun görüldü. Fatih, hayatının en mutlu anlarından birini yaşadı. Kendisine Bartınspor kaşkolu getiren minik hayranına imzaladığı formasını armağan eden Alex, Fatih ve arkadaşlarıyla fotoğraf çektirdi.
 
Fener’e Trabzonlu sponsor:Universal
 
 ACIBADEM Grubu ile sözleşmesini yenilemeyen Fenerbahçe Kulübü, Trabzonlu sponsor buldu. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Trabzon Düzköylü olan Azmi Ofluoğlu’nun yaptığı Universal Hastaneler Grubu, Fenerbahçe’nin tüm profesyonel ve amatör şubelerinin resmi sağlık sponsoru; Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın da ana sponsoru oldu. İmza töreninde konuşan Asbaşkan Ali Koç “Başarılar bundan böyle Universal adı altında gelecek” derken, Ofluoğlu da “Fenerbahçeli olmak bizim için onurdur. Sağlığa verdiğimiz hizmetlerle artık Fenerbahçe’ye gönül verenlerin yanında olacağız” şeklinde konuştu.