Disiplinsizliğe Kocaman ceza!

Kazım, Dia, Alex yollandı, Emre’ye ise ‘kal’ denmedi. Cristian Baroni direkten dönerken, Stoch’un kaderi de pamuk ipliğine bağlı.

Disiplinsizliğe Kocaman ceza!
11 Aralık 2012 Salı 09:53 tarihinde eklendi.

M’gladbach maçında oyundan çıkarken agresif tavrının yanı sıra yerine giren Kuyt’ın da elini sıkmaması nedeniyle İstanbul BŞ’ye karşı 18’e alınmayan Stoch’u sıkıntılı günler bekliyor. Nedeni ise takım içindeki dengelerin bozulmasını istemeyen Aykut Kocaman’ın sorunlu oyuncuları kadroda barındırmaması.

 
Aykut Kocaman, Alman ekibi ile oynanan maç sonrası bizzat görüştüğü öğrencisine hareketini ‘çocukça’ bulduğunu belirtip nasihatlerde bulunmuştu. Ancak Stoch’un hocasıyla ilgili yaptığı “İyi oynuyorum, ama yine de oyundan çıkıyorum. Mutlu değilim. Hocanın benimle problemi olabilir. Ayrılıp ayrılmayacağımı bilmiyorum” açıklaması F.Bahçe’deki kariyerini de tehlikeye attı. Daha önce problem yaratan Kazım, Dia, Emre ve Alex’in sarı-lacivertlilerle yolları ayrılırken, Cristian direkten dönmüştü.
 
KAZIM
 
Gece gezmeleriyle nam salan Colin Kazım’a Kocaman saha içinde disiplinsiz davranmaması için çok fazla uyardı. Ancak Young Boys maçında sorumsuzca kırmızı kart görünce hocası da biletini kesti.
 
DIA
 
Sorun çıkaran oyuncu olarak ön planda yer almasa da sürekli sakat ve mutsuzdu. Ancak o da G.Saray ile oynanan şampiyonluk finalinde kırmızı kart görüp adeta takımı yakmıştı. Bu hareketi de unutulmadı.
 
EMRE
 
Bursa maçında Cristian’la saha içinde kapıştı yetmedi soyunma odasının kapısında tüm takım ve yönetimin önünde hocasına kafa tuttu. Özür dilese de yapılan hareket ağırdı, Kocaman da gidişine engel olmadı.
 
ALEX
 
Kocaman’la neredeyse liderlik yarışına girdi. Kadroya alınmamasını kıskançlığa bağladı. Kasımpaşa maçında oyundan çıkmasına kızıp maçı tribünden izlemesi ise kendi sonunu hazırladı ve 8 yıllık efsane sona erdi.
 
Son sözü Kocaman söyleyecek
 
İSTANBUL?BŞ?maçı sonrasında “Benim değil Stoch’la kimse ile kişisel sorunum yok” diyen Aykut Kocaman’ın kendisini hedef alan açıklamalar sonrası ne yapacağı merak konusu oldu.