Dopinge sıfır tolerans

Atletizm Federasyonu Başkan Adayı Fatih Çintimar, yönetime geldikleri günden itibaren dopinge karşı savaş açacaklarını belirterek, "Dopinge karşı sıfır tolerans mantığı ile hareket edececeğiz." dedi.

24 Eylül 2013 Salı 18:35 tarihinde eklendi.

28 Eylül Cumartesi günü Ankara’da yapılacak olan Türkiye Atletizm Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu’na tek başkan adayı olarak girecek olan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, yönetim olarak göreve geldiklerinden itibaren dopinge karşı acımasız savaş açacaklarını belirtti.

Şu anda yönetim listesi çalışmalarını da aralıksız sürdüren ve listesine son şekli vermek için çalışan Çintimar, "Yönetim mantığımız dopinge karşı sıfır tolerans olacak. Doping yapan sporcunun da sporcunun antrenörününde canı yanacak." dedi.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ ŞEKİLLENİYOR

Cumartesi günü yapılacak olan kongreye kadar listesini açıklamayacağını belirten Çintimar, 15 kişilik asil liste ve 15 kişilik yedek yönetim listesinin yanı sıra kurullar için görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Çintimar, Türk atletizmini şaha kaldıracak bir yönetim anlayışı ile göreve geleceklerini de belirterek, "Türk atletizm camiası büyük bir camia bu camiaya layık olmaya çalışacağız ve inanıyorum ki, iyi bir ekip ruhu ile de başarılı bir federasyon olacağız." diye konuştu.

TÜM KULVARLARDA DEVLERE KAFA TUTAN EKİP OLACAĞIZ

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan adayı Fatih Çintimar, Türkiye’nin her bölgesinde atletizmin çeşitli branşlarında çok yetenekleri gençler olduğunu ve bu gençlerin arasında dünya ve Avrupa arenasında başa koşacak sporcular yetiştireceklerini söyledi. Çintimar, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sporların anası olan atletizmin tüm branşlarında başarılı olacak sporcular ülkemize kazandıracağız. Tüm dünyadaki rakiplerine kafa tutacak atletler yetiştireceğiz. Şu anda ilk iş olarak Cumartesi günü yapılacak olan kongreye kilitlendik. Sonrasında da çalışmalara hızla başlayacağız."


CİHAN